Приватні лікарі Києва

Яна Вікторівна проводить своїм пацієнтам різні види реабілітаційного і розслабляючого масажу. Спеціалізується на лікувальному впливі на такі зони, як спина, верхні і нижні кінцівки, шийно-коміркова зона. Проводить лімфодренажний, антицелюлітний і загальний розслабляючий масаж
Лікар Іван Шпилька - фахівець за новими технологіями в стоматологічній практиці, особливо в галузі художньої реставрації фронтальних / бічних зубів, ерозії емалі, ендодонтичного лікування. Спеціалізується на професійній гігієні, тому володіє повним спектром сучасних програм SPA стоматології. Використовує інноваційні технології в області незнімного протезування за допомогою безметалевих конструкцій, мікропротезування (люмініри (Cerinate (США), накладки, вкладки, вініри), знімного протезування. Лікар для кожного пацієнта складає комплексни
Київ, вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в бук.А, секція Д
Доктор Патріча є досвідченим неврологом, вона має вищу категорію по даному напрямку. В область її професійних інтересів входить лікування радикуліту, вегетосудинної дистонії, остеохондрозу, дорсалгії, цереброваскулярних хвороб, хвороб периферичної нервової системи.
Харків, проспект Героїв Харків, 257
Дніпро, Сімферопольська, 2К (ЖК Панорама)
Наталія Вікторівна володіє всіма прийнятими в сучасній офтальмологічній практиці діагностичними методиками, включаючи весь спектр апаратних досліджень, терапевтичними процедурами та маніпуляціями (масаж повік, внутріочні ін'єкції).
Київ, вул. Героїв Сталінграда, 4 корпус 4
Головний лікар, акушер-гінеколог, УЗ-фахівець. Експерт в області діагностики вроджених вад розвитку і патологічних станів плода.
Доктор спеціалізується на терапевтичній стоматології, щелепно-лицьовій хірургії, ортопедії, імплантології. Надає стоматологічну допомогу, формує комплексний план лікування, веде пацієнтів протягом усього лікування. Займається лікуванням кореневих каналів, а також твердих тканин зубів каріозного походження, реставрацією фронтальних зубів, виконує всі процедури косметичної стоматології. Також здійснює всі види протезування знімних, незнімних конструкцій і амбулаторну хірургію. У повсякденній роботі виконує дентальну імплантацію с
Ендокринолог, має вищу категорію, займається лікуванням патологій щитовидної залози, порушень вуглеводного обміну, ожиріння і метаболічного синдрому, патологій надниркових залоз.
Київ, вул. Нижній Вал, 49а
Лікар-отоларинголог, володіє навичками для лікування хвороб ЛОР-органів (отиту, фарингіту, ларингіту, риніту, ангіни тощо). Проводить хірургічні маніпуляції амбулаторно. Приймає дорослих і дітей з грудного віку
Лікар проводить апаратний медичний педикюр, медичний педикюр для діабетичної стопи, протезування нігтьових пластин. Займається лікуванням уражень нігтьової пластини, нігтя, грибка нігтів (оніхомікозу), мозолів.