Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Княжий Затон, 21
Київ, вул. Мишуги, 3-В
Лікар займається лікуванням ендокринних патологій, інфекційних і запальних захворювань статевих органів у жінок. Проводить діагностичне вишкрібання, гістероскопію, оперативне лікування патологій шийки матки методом кріодеструкції, радіохвильової терапії
Київ, вул. Юрія Поправки, 14 а
Київ, вул. Мішуги, 2
Оксана Миколаївна проводить терапію і подальший супровід пацієнтів з різними ендокринопатіями, в тому числі і поліендокринними порушеннями, метаболічним синдромом, гіпоталамічним синдром, дефіцитом функцій надниркових залоз і т. д.
Заслужений лікар України, один з десяти кращих кардіологів України 2007 і 2010 рр., лауреат урядових нагород. Спеціалізація доктора - всебічна терапія пацієнтів з кардіопатологією, патологією неврологічного та терапевтичного профілів
Доктор Потєхін спеціаліст у галузі протезування зубів, лікування кореневих каналів, кіст, ендодонтичному лікуванні складних зубів. У середньому кіста зуба зникає після лікування у Потєхіна за 3-6 місяців. Спеціалізується на відновленні фронтальних та бічних зубів. Використовує інноваційні технології у сфері незнімного протезування за допомогою безметалових конструкцій. Видаляє зуби будь-якої складності. Дмитро Володимирович для кожного пацієнта складає комплексний план лікування та разом із пацієнтом визначає пріоритети у лікуванні.
Ткачук Любов Анатоліївна
Лікар-ендокринолог вищої категорії спеціалізується на лікуванні аутоімунного тиреоїдиту (як з порушенням функції, так і без), дифузного, вузлового зоба, цукрового діабету (1, 2 тип), хвороб гіпоталамо-гіпофізарної системи, патологічних процесів в надниркових залозах, екстрагенітальної ендокринної патології у вагітних, йододефіцитних станів у дорослих і дітей
Офтальмолог вищої категорії, ретинолог. Займається лікуванням дистрофічних захворювань сітківки, макулодистрофії, вторинної катаракти, веденням і лазеротерапією глаукоми.
Спеціаліст в області терапії. До кола професійних інтересів Юлії Миколаївни входить проведення різних заходів, таких як консультації щодо здорового способу життя, ведення медичної документації пацієнтів, а також діагностика і лікування захворювань різної етіології
Аїша Шакулієвна пройшла навчання за фахом подологія в Німеччині. Лікар цілком спеціалізується на терапії захворювань стоп, включаючи догляд за діабетичною стопою. Проводить лікування врослого нігтя, видалення бородавок, мозолів всіх стадій. Є майстром апаратного педикюру.
Київ, проспект Правди, 5Б
Олександр Анатолійович сімейний лікар, терапевт і нарколог з досвідом роботи більше 40 років. Займається лікуванням різних терапевтичних захворювань (бронхіт, анемія, захворювання шлунково-кишкового тракту), проводить детоксикацію, виведення з запою, торпедування, підшивку
Досвідчений акушер-гінеколог, спеціалізується на використанні методики кольпоскопії, на радіохвильовому лікуванні захворювань шийки матки, видаленні кондилом. Займається постановкою і видаленням ВМС, проводить при необхідності УЗД органів малого тазу. Веде вагітність, в т. ч. у пацієнток високої групи ризику (з екстрагенітальною патологією і після ЕКЗ)