Київ
Лікар Гінеколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Сергєєва Анастасія Григорівна на Doc.ua

Відгуки про Сергєєва Анастасія Григорівна

Лікар другої категорії
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, лікує запальні, гормональні та інфекційні хвороби жіночих статевих органів, спостерігає за вагітністю, займається діагностикою патологій шийки матки. Компетентна в питаннях безпліддя, ендокринної гінекології.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 243 відгуки

Ольга 17 Травень 2025
Не вперше завертаюсь до Анастасії Григорівни. Анастасія Григорівна мені подобається як людина і як фахівець. Я залишилась задоволена візитом, надалі планую з нею співпрацювати.
Альона 03 Травень 2025
До Анастасії Григорівни я звертаюсь вже не в перший раз. Мені все завжди подобається, все на найвищому рівні. Вона чудовий спеціаліст. Зауважень в мене немає. Дякую.
Оксана 05 Квітень 2025
Все пройшло чудово.
Тетяна 22 Лютий 2025
До цієї лікарки звертаюся не вперше, все чудово, задоволена консультацією, прийомом та проведенням діагностики, дякую.
Оксана 20 Лютий 2025
На візиті у цього лікаря мені все дуже сподобалося. Анастасія Григорівна прекрасний лікар, уважно ставиться до пацієнтів. Візит пройшов чудово, все було дійсно супер.
Анастасія 10 Лютий 2025
Лікарка дуже добрий фахівець. Звертаюсь не вперше
Анна 26 Грудень 2024
Кілька разів уже була на візиті у даного лікаря. Візит як завжди пройшов чудово, мені все дуже сподобалося. Обов'язково буду приходити на візит ще раз саме до цього лікаря.
Любов 10 Грудень 2024
Все зрозуміло пояснили, все пройшло добре, я задоволена, дякую.
Ксенія 26 Листопад 2024
До лікаря зверталася не перший раз, відвідую лікаря регулярно. Все добре як завжди, хороший спеціаліст!
Катерина 16 Листопад 2024
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу