Київ
Лікар Гінеколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Сергєєва Анастасія Григорівна на Doc.ua

Відгуки про Сергєєва Анастасія Григорівна

Лікар другої категорії
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, лікує запальні, гормональні та інфекційні хвороби жіночих статевих органів, спостерігає за вагітністю, займається діагностикою патологій шийки матки. Компетентна в питаннях безпліддя, ендокринної гінекології.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 240 відгуків

Тетяна 22 Лютий 2025
До цієї лікарки звертаюся не вперше, все чудово, задоволена консультацією, прийомом та проведенням діагностики, дякую.
Оксана 20 Лютий 2025
На візиті у цього лікаря мені все дуже сподобалося. Анастасія Григорівна прекрасний лікар, уважно ставиться до пацієнтів. Візит пройшов чудово, все було дійсно супер.
Анастасія 10 Лютий 2025
Лікарка дуже добрий фахівець. Звертаюсь не вперше
Анна 26 Грудень 2024
Кілька разів уже була на візиті у даного лікаря. Візит як завжди пройшов чудово, мені все дуже сподобалося. Обов'язково буду приходити на візит ще раз саме до цього лікаря.
Любов 10 Грудень 2024
Все зрозуміло пояснили, все пройшло добре, я задоволена, дякую.
Ксенія 26 Листопад 2024
До лікаря зверталася не перший раз, відвідую лікаря регулярно. Все добре як завжди, хороший спеціаліст!
Катерина 16 Листопад 2024
Тетяна 12 Листопад 2024
Лікар дуже уважний, не рекомендує нічого зайвого, хоче максимально розібратися в ситуації захворювання і тільки потім назначає необхідні маніпуляції або лікування. Нема того, коли лікарі призначають купу всього, а потім виявляється що все не те, але це не про лікаря Сергеєву. Лікар сподобалася
Вікторія 28 Жовтень 2024
Велика подяка Анастасії Григорівні. Лікар дуже уважна і доброзичлива, професіонал своєї справи. Рекомендую
Анна 16 Вересень 2024
Прийом сподобався, буду звертатися ще
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу