Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Рефлексотерапевт Мазепа Юрій Олександрович на Doc.ua
Головний спеціаліст клініки тибетської медицини, керівник проекту "Тибетська медицина в Україні". Володіє нетрадиційними методиками лікування безлічі захворювань.
Лікар Гінеколог, Онколог Ковальська Інна Олександрівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Професор Інна Олександрівна є заслуженим діячем науки і техніки, її авторству належить 180 наукових статей і 30 патентів, лікар практикує як онкогінеколог, проводить екстрені і планові операції гастроентерологічного і гепатобіліарного профілю.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Здорик Людмила Василівна на Doc.ua
Займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Проводить такі процедури, як кольпоскопія, кріотерапія, діатермоконізація шийки матки, діагностичні вискоблювання, біопсія шийки матки, вакуум-аспірація тощо.
Лікар Психіатр Олефіренко Анатолій Миколайович на Doc.ua
Анатолій Миколайович веде прийом дорослих і підлітків з 15-ти років. Лікує: депресивні і тривожно-депресивні стани у чоловіків і жінок в т.ч. панічні атаки, алкогольна залежність і пов'язані з нею психосоматичні розлади органічні ураження головного мозку судинного генезу і пов'язані (супутні) розлади психоневрологічного характеру, невротичні розлади психосоматичного характеру, порушення поведінки у підлітків у вигляді невротичних і неврозоподібних станів, астенічні і тривожно-депресивні стани після перенесеної коронавірусної інфекції, психосоматичні розлади у жінок в період менопаузи і перед клімактеричні стани.
Лікар Фізіотерапевт Новрузова Севда Адалетовна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на фізіотерапії. Проводить консультативний прийом, електротерапію, лазеротерапію, вакуумтерапію, карбоксітерапію, магнітотерапію, ультразвукову терапію. Веде прийом для дітей від 3-х місяців. Постійне безперервне навчання на курсах підвищення кваліфікації
Лікар УЗД-фахівець Кіреєва Людмила Олександрівна на Doc.ua
УЗД-спеціаліст вищої категорії. Лікар проводить УЗД м'яких тканин, органів черевної порожнини, нирок і надниркових залоз, сечового міхура, органів малого таза. Виконує біопсію та еластографію молочних залоз, щитовидної залози, печінки.
Лікар УЗД-фахівець Беліменко Ігор Леонідович на Doc.ua
Доктор Беліменко І.Л. багато років займається сучасною ультразвуковою діагностикою, маючи величезний досвід у виявленні внутрішніх порушень і патологій за допомогою ультрасонографії. Досвід і кваліфікація Ігоря Леонідовича дають йому можливість проводити весь спектр ультразвукових обстежень і чітко обґрунтовувати кожен поставлений діагноз.
Лікар УЗД-фахівець Чех  Сергій Михайлович на Doc.ua
Лікар ультразвукової діагностики з 30-ти річним стажем, професіонал своєї справи. Проводить УЗ-дослідження органів і систем: черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози.
Лікар Інфекціоніст Воронов Олександр Олександрович на Doc.ua
Кандидат медичних наук, асистент кафедри. Займається лікуванням кишкових інфекційних хвороб, інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів, що передаються повітряно-крапельним шляхом, захворювань інфекційної етіології зовнішніх шкірних покривів
Лікар Ортопед-травматолог Коломієць Костянтин Юрійович на Doc.ua
Доктор лікує: бурсит, ентезопатія, міалгія (біль в м'язах), біль в спині, біль в шиї, грижа міжхребцевого диска, протрузія міжхребцевого диска, сколіоз, кіфоз, спондилолістез, ДВНЧС, гонартроз, коксартроз, перекіс таза, плоскостопість, вальгусна деформація ніг, вальгусна деформація першого пальця стопи, епікондиліт, міофасціальний синдром, ішіас, п'яткова шпора, остеохондроз