Приватні лікарі Києва

Наталія Павлівна проводить діагностику і лікування сенсоневральної і кондуктивної приглухуватості дорослих і дітей, реабілітацію приглухуватості і глухоти, підбір і комп'ютерну настройку слухових апаратів.
Євгенія Олександрівна - онкогематолог, займається діагностикою та лікуванням пацієнтів з лейкемією. Лікар - фахівець в області злоякісних захворювань крові. Проводить консультативні прийоми і призначає індивідуальні схеми лікування
Анжела Валеріївна займається всебічним наглядом за здоров'ям жіночої репродуктивної системи. Проводить профілактичні огляди і консультування, диспансерне спостереження пацієнток з гінекологічними патологіями, супровід вагітності та ін.
Лікар-невролог другої категорії виконує неврологічне обстеження, призначає профілактичний / лікувальний масаж, медикаментозні блокади, постізометричну релаксацію. Також проводить мануальну діагностику і лікування
Саченко Ян Вікторович
Лікар другої категорії
Лікар-подолог, спеціалізується на лікуванні врослих нігтів, встановленні корекційних систем, реставрації деформованої нігтьової пластини, протезуванні нігтів, медичному педикюрі, лікуванні тріщин стоп. Веде прийом дорослих і дітей.
Марія Олександрівна веде пацієнтів з шкірними захворюваннями (псоріаз, екзема, грибкові та бактеріальні інфекції шкіри) і алергічними захворюваннями (алергічні дерматити, алергічні риніти, кон'юнктивіти, бронхіальна астма алергічного генезу, харчова алергія, харчова нестерпність). Проводить дерматоскопію, алергічні тести (прик-тести, патч-тести)
Лікар веде консультативний прийом пацієнтів з народження і до 18 років. Особливу увагу доктор приділяє дітям раннього (до 3 років) і підліткового віку. Спеціалізується на комплексному підході до вирішення гострих та хронічних респіраторних захворювань, функціональних розладів шлунково-кишкового тракту. Проводить діагностику і лікування ендокринних захворювань: дитяче ожиріння, гіпотиреоз, нетоксичний зоб, оцінку фізичного і нервово-психічного розвитку дитини. У практиці Юлія Миколаївна використовує сучасні методи лікування та діагн
Київ, ул. Куренного Петра, 2
Лікар-отоларинголог приймає дорослих і дітей з 6-ти років із захворюваннями ЛОР-органів. Надає екстрену і планову допомогу. Виконує такі хірургічні маніпуляції і процедури, як: пункція верхньощелепної пазухи, припікання лімфоїдних гранул глотки, радіохвильова точкова коагуляція слизової глотки і корекція судин при рецидивуючих носових кровотечах, резекція кісти піднебінної мигдалини, продування слухової труби по Політцеру і ін.
Лікар-ендокринолог проводить прийом, консультування та лікування хворих з проблемами в області ендокринної системи. Оксана Миколаївна - практикуючий лікар з досвідом роботи більше 25 років. Доктор використовує новітні сертифіковані методи лікування хворих
Київ, вул. Урлівська, 30
Висококваліфікований фахівець з колосальним і успішним досвідом роботи. Мамолог і онкохірург вищої категорії. Проводить радикальні органозберігаючі операції, мастектомії в різних модифікаціях, одномоментні і відстрочені пластики молочних залоз. Автор наукових статей з проблем онкомаммологіі