Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар УЗД-фахівець Данюк Олександр Володимирович на Doc.ua
Лікар Данюк А. В. є досвідченим фахівцем по УЗ-діагностики, він має досвід клінічної практики понад 20 років. Олександр Володимирович має спеціалізацію по УЗ-діагностики та променевої терапії.
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Парубоча Вікторія Юріївна на Doc.ua
Вікторія Юріївна спеціалізується на дерматовенерології, косметології. Лікує акне, розацеа, гіперпігментацію шкіри, естетичні проблеми обличчя
Лікар Хірург-онколог Фрідель Роман Ігорович на Doc.ua
Роман Ігорович - кандидат медичних наук, онкохірург вищої категорії. Проводить видалення різних доброякісних утворень шкіри та м'яких тканин (фіброма, ліпома, гігрома, гемангіома, атерома та ін.), лікування врослого нігтя та інше. Також проводить оперативні втручання на органах черевної порожнини, грудної клітки, резекції шлунка, операції при доброякісних пухлинах стравоходу, шлунка, тонкої кишки.
Лікар Ендокринолог Ваколюк Катерина Олександрівна на Doc.ua
Лікар-ендокринолог, має вищу лікарську категорію, лікує цукровий діабет I і II типу, хвороби надниркових залоз і паращитовидних залоз. На регулярній основі проходить курси підвищення кваліфікації. Катерина Олександрівна - автор 4 друкованих статей, а також співавтор 41 друкованої статті та 2 патентів.
Лікар Невролог, УЗД-фахівець, Лікар функціональної діагностики Третякова Альбіна Ігорівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Функціональний діагност вищої категорії, невролог, фахівець УЗ-діагностики другої категорії. Альбіні Ігорівні належать 4 патенти на винаходи, понад 70 друкованих наукових праць.
Лікар Логопед, Дефектолог Ткачук Ольга Олександрівна на Doc.ua
Лікар логопед-дефектолог, корекційний педагог з великим досвідом роботи в дошкільних установах із загальним і спеціалізованим напрямком, групових та індивідуальних заняттях. Працює з дітьми і дорослими, які мають порушення усного та писемного мовлення. Заняття проводяться за допомогою спеціальних корекційних ігор, вправ; з використанням логопедичного масажу та технології FORBRAIN
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Підвисоцька Марія Ігорівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог, спеціаліст з ендоскопічної хірургії та терапії жіночого безпліддя, займається терапією гормональних і запальних патологій жіночих репродуктивних органів.
Лікар Стоматолог Денисенко Марина Михайлівна на Doc.ua
Лікар стоматолог вищої кваліфікаційної категорії Денисенко Марина Михайлівна має великий досвід роботи. Проводить консультативні прийоми для дітей і дорослих, лікування захворювань слизових порожнини рота, лікування пародонтологічних проблем; лазерну корекцію вуздечки язика, верхньої та нижньої губи, лазерне відбілювання зубів.
Лікар УЗД-фахівець Завалько Світлана Василівна на Doc.ua
Доктор Завалько С.В. веде клінічну практику як лікар ультразвукової діагностики. Світлана Василівна виконує всі без винятку види УЗ-досліджень. Авторству Світлани Василівни належить близько 10 наукових статей, виданих в спеціалізованій медичній періодиці.
Лікар Стоматолог, Терапевт Мацепа Олена Іванівна на Doc.ua
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.