Приватні лікарі Києва

Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
Лікар акушер-гінеколог, фахівець перинатальної генетики. Надає послуги з планування і спостереження вагітності (нормальної і з наявністю патологій). Займається лікуванням захворювань шийки матки, запальних захворювань жіночої статевої системи, порушень менструального циклу
Раскалей Дмитро Володимирович
Лікар-невролог, кандидат медичних наук. Спеціалізується на консервативному лікуванні неврологічних хворих. Веде прийом англомовних пацієнтів. Має патентні винаходи.
Олена Михайлівна - провідний спеціаліст в області сімейної медицини, геронтології та терапії. Підбирає базисну терапію при захворюваннях дихальної, сечовидільної, гепатобіліарної, серцево-судинної систем. Займається інтерпретацією основних лабораторних аналізів, розшифровкою ЕКГ. Застосовує схеми небулайзерної терапії для лікування хронічних пульмонологічних патологій.
Київ, вул. Чорновола, 29 а
Стоматолог-хірург спеціалізується на пластиці вуздечки (губи, язик), щадної імплантації, лікуванні каріозних пошкоджень зубів за допомогою лазерних технологій. Видаляє зуби, розкриває абсцеси, лікує періотістіт, альвеоліт, лімфаденіт і т. д.
Лікар виявляє патології жіночої репродуктивної системи, розбирається в проблемах із зачаттям, спостерігає і веде вагітних з екстрагенітальною патологією, володіє сучасними методами діагностики і лікування захворювань. Лікує кольпіти, запальні процеси органів малого тазу, інфекції, що передаються статевим шляхом, рубці в матці, кісти, патології шийки матки. При необхідності проводить УЗД, допомагає скорегувати менструальний цикл, підібрати засіб контрацепції, усунути полікістоз яєчників, гіперандрогенію, метаболічні порушення і т. д.
Літус Віктор Іванович
Доктор медичних наук
Віктор Іванович спеціалізується на клінічній імунології та алергології, дерматології, лабораторній імунології. Професор, доктор медичних наук, веде прийом як дорослих, так і маленьких пацієнтів. Діагностує і успішно лікує алергічні захворювання, легеневі хвороби та інші хвороби за своїм профілем
Карнабеда Оксана Андріївна
Кандидат медичних наук, лікар-гематолог вищої категорії, займається лікуванням лейкозу, лімфом, лімфогранулематозу та інших онкологічних уражень крові та кровотворної системи.
Іванов Дмитро Дмитрович
Доктор медичних наук
Професор, лікар вищої категорії. Займається лікуванням інфекцій сечостатевої системи у дітей і дорослих. Веде спостереження за пацієнтами з діабетичною нефропатією, хронічною нирковою недостатністю, аутоімунним захворюванням нирок.
Київ, вул. Солом'янська, 17
Спеціалізується на лікуванні гриж без операційного втручання, допомагає відновитися після інсульту, займається лікуванням порушень в роботі судин мозку, усуває больові відчуття в спині, суглобах. Також в спеціалізацію Людмили Анатоліївни входить лікування головного болю, вертеброгенного больового синдрому, а також психосоматичних розладів
Кіржнер Генадій Давидович
Лікар-кардіолог проводить холтерівське ЕКГ-моніторування, АД-моніторування, електрокардіографію, ехокардіоскопію, велоергометрію. Лікує невідкладні стани в кардіології, спостерігає і веде пацієнтів після ангіопластики, аортокоронарного шунтування, протезування клапанів. Підбирає адекватну медикаментозну терапію, діагностує і лікує порушення ритму