Сторінка 503: Приватні лікарі Києва

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Невролог, УЗД-фахівець, Лікар функціональної діагностики Третякова Альбіна Ігорівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Функціональний діагност вищої категорії, невролог, фахівець УЗ-діагностики другої категорії. Альбіні Ігорівні належать 4 патенти на винаходи, понад 70 друкованих наукових праць.
Лікар Логопед, Дефектолог Ткачук Ольга Олександрівна на Doc.ua
Лікар логопед-дефектолог, корекційний педагог з великим досвідом роботи в дошкільних установах із загальним і спеціалізованим напрямком, групових та індивідуальних заняттях. Працює з дітьми і дорослими, які мають порушення усного та писемного мовлення. Заняття проводяться за допомогою спеціальних корекційних ігор, вправ; з використанням логопедичного масажу та технології FORBRAIN
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Підвисоцька Марія Ігорівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар акушер-гінеколог, спеціаліст з ендоскопічної хірургії та терапії жіночого безпліддя, займається терапією гормональних і запальних патологій жіночих репродуктивних органів.
Лікар Стоматолог Денисенко Марина Михайлівна на Doc.ua
Лікар стоматолог вищої кваліфікаційної категорії Денисенко Марина Михайлівна має великий досвід роботи. Проводить консультативні прийоми для дітей і дорослих, лікування захворювань слизових порожнини рота, лікування пародонтологічних проблем; лазерну корекцію вуздечки язика, верхньої та нижньої губи, лазерне відбілювання зубів.
Лікар УЗД-фахівець Завалько Світлана Василівна на Doc.ua
Доктор Завалько С.В. веде клінічну практику як лікар ультразвукової діагностики. Світлана Василівна виконує всі без винятку види УЗ-досліджень. Авторству Світлани Василівни належить близько 10 наукових статей, виданих в спеціалізованій медичній періодиці.
Лікар Стоматолог, Терапевт Мацепа Олена Іванівна на Doc.ua
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Лікар Кардіолог, Терапевт Толочко Тетяна Станіславівна на Doc.ua
Лікар кардіолог-терапевт вищої категорії. Тетяна Станіславівна систематично бере участь в міжнародних конгресах, форумах. Автор 10 наукових робіт.
Лікар Проктолог, Хірург, Ендоскопіст  Посохов Дмитро Миколайович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар Стоматолог Тимощук Світлана Олексіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить терапевтичне лікування зубів, нескладні видалення зубів, лікування захворювань пародонту, профілактичні чистки зубів, ендодонтичне лікування
Лікар Масажист Ткаченко Катерина Миколаївна на Doc.ua
Катерина Миколаївна надає різні послуги масажу для дорослих і дітей. Виконує дренажний масаж, антицелюлітний масаж, вісцеральний масаж, лікувальну фізкультуру (в тому числі для вагітних), масаж для лактації