Стоматолог-терапевт першої кваліфікаційної категорії Смирнова Наталія Григорівна має значний досвід роботи. Проводить консультативні прийоми для дорослих і дітей, лікування захворювань слизових порожнини рота, лікування пародонтологічних проблем.
Олена Борисівна - досвідчений масажист, який досконало володіє всіма техніками масажної дії на роботу рухової системи і обмінні процеси, включаючи лімфодренажний масаж, профілактичний, вакуумно-роликовий і ін.
Алла Вікторівна є досвідченим лікарем, який спеціалізується на терапії захворювань жіночої репродуктивної системи. Займається лікуванням ЗПСШ, патологій шийки матки. Проводить терапію безпліддя, клімактеричного синдрому, гормональних порушень, порушень менструального циклу. Активний учасник конференцій і семінарів.
Головний спеціаліст клініки тибетської медицини, керівник проекту "Тибетська медицина в Україні". Володіє нетрадиційними методиками лікування безлічі захворювань.
Професор Інна Олександрівна є заслуженим діячем науки і техніки, її авторству належить 180 наукових статей і 30 патентів, лікар практикує як онкогінеколог, проводить екстрені і планові операції гастроентерологічного і гепатобіліарного профілю.
Займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Проводить такі процедури, як кольпоскопія, кріотерапія, діатермоконізація шийки матки, діагностичні вискоблювання, біопсія шийки матки, вакуум-аспірація тощо.