Лікар другої категорії Сердюк Сергій Анатолійович має значний страж роботи в області гастроентерології та УЗД-діагностики. Проводить огляди та консультації за результатами проведених аналізів, ультразвукове обстеження всіх органів і систем, доплерографію судин організму, діагностику і лікування захворювань
Інна Віталіївна проводить консультативний прийом, консультує вагітних, займається діагностикою та лікуванням в області пульмонології, кардіології, гастроентерології та т.д.
Отоларинголог і хірург з багаторічним стажем роботи і вищою кваліфікаційною категорією. Займається лікуванням абсцесу, гаймориту, ларингіту, отиту і ін. Як хірург оперує передпухлинні новоутворення і патології ЛОР-органів, а також займається рино- і септопластика, видаленням аденоїдів. В роботі застосовує хірургічне втручання, радіохвильову вазотомію і кріодеструкцію. Також успішно займається діагностикою ЛОР-захворювань
Займається наглядом і лікуванням дітей з перинатальним ураженням ЦНС, органічними ураженнями мозку, епілепсією та епілептичними синдромами, невротичними розладами, затримкою психомовного розвитку.
Лікар-нефролог вищої кваліфікаційної категорії, член Національного суспільства нефрологів України, постійно підвищує свій рівень кваліфікації, в т. ч. на курсах тематичного удосконалення, є активним учасником різноманітних з'їздів і конференцій нефрологів в Україні та за кордоном, періодично пише наукові статті, має багаторічний стаж роботи в Київському міському науково-практичному центрі нефрології та діалізу. Володіє навичками діагностики і лікування різних захворювань нирок, таких як інфекції сечостатевої системи, гострий і хро
Лікар-терапевт, гастроентеролог, займається лікуванням патологій таких напрямків: кардіологія, гастроентерологія, пульмонологія. Проводить діагностику (ранню) онкопатології і ведення онкохворих після лікування.
Лікар акушер-гінеколог має великий досвід роботи. Проводить консультативні прийоми, виконує як оперативне, так і консервативне лікування гінекологічних захворювань, надає ургентну медичну допомогу при гострих станах. Крім того, доктор спеціалізується на проведенні пластичних операцій на жіночих статевих органах
Доктор наук, лікар-ендокринолог, має вищу категорію, область професійної діяльності - лікування гормональних порушень, пов'язаних з цукровим діабетом, порушень роботи щитовидної залози, порушень обміну кальцію і т.д.
Спеціаліст з дитячої пульмонології. Як дитячий торакальний хірург Олег Валерійович займається оперативним лікуванням вроджених аномалій органів дихання у дітей, отримали травматичні ушкодження грудної клітки, обструктивного бронхіту, пневмонії, діафрагмальних гриж, ахалазії та інших патологій стравоходу, витяг сторонніх тіл з дихальних шляхів і шлунково-кишкового тракту.