Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Данькевича, 16
Лікар-офтальмолог лікує у пацієнтів такі захворювання, як катаракта, глаукома, кератоконус, увеїт, кон'юнктивіт, кератит, халязіон, міопія, пресбіопія, гіперметропія. Проводить комплексну діагностику зору як у дорослих, так і у дітей
Київ, вул. Чорновола, 29 а
Лікар є фахівцем з ендодонтичного лікування зубів, художньої реставрації, професійної гігієни рота. Проводить індивідуальне навчання правилам гігієни рота, лікує хвороби пародонта і карієс, шінірующімі зуби, проводить вектор-терапію і відбілювання. Приймає дорослих і дітей
Доктор Елесічева Є.В. надає консультативну допомогу вагітним, яким був поставлений високий ризик внутрішньоутробної патології плода, подружнім парам, які мають обтяжений анамнез, включаючи репродуктивні втрати в минулому. Проводить розшифровку і дає рекомендації щодо результатів генетичних аналізів.
Київ, вул. Предславинська, 35
Київ, вул. Предславинська, 34
Наталія Анатоліївна - фахівець за новими технологіями в стоматології, особливо в галузі художньої реставрації фронтальних / бічних зубів, ерозії емалі, ендодонтичного лікування. Проводить комплексний терапевтичний і дитячий прийом, відмінною рисою якого є індивідуальний підхід до кожного клієнта, вибір оптимального методу лікування з використанням інноваційних технологій.
Шкабой Роман Дмитрович
Лікар першої категорії
Роман Дмитрович займається лікуванням і діагностикою психічних розладів. Проводить психотерапію та психофармакотерапію нервово-психічних захворювань. Лікує депресію, фобії, тривожні і невротичні розлади, шизофренію, деменцію і ін.
Офтальмолог проводить консультаційний прийом - діагностику здоров'я очей і гостроти зору, при необхідності розробляє план лікування. Також підбирає контактні лінзи і окуляри.
Закінчила Донецький медичний університет, пройшла інтернатуру в Києві, захистила PhD у Бельгії, отримала диплом медичного університету Цюріха у Швейцарії та з 2020 року працюю лікарем у Швейцарії. Практикую виключно доказову медицину та лікую за європейськими стандартами. Консультирую з приводу патології дихальних шляхів, серцево-судинних захворювань, травної системи, ендокринних захворювань, захворювань сечового міхура, онкологічних захворювань та ін.
Офтальмолог, виконує всі види офтальмологічних досліджень, займається лікуванням будь-яких порушень зору, включаючи пошкодження зорового нерва.
Лікар-подолог спеціалізується на лікуванні діабетичної стопи, медичному педикюрі з використанням лез, лікуванні врослих нігтів інструментальним методом, а також за допомогою постановки скоб і пластин
Лікар-офтальмолог, веде амбулаторний прийом дорослих і дітей, проводить вилучення чужорідних непроникаючих тіл з ока, інструментальну і апаратну діагностику очних захворювань, лазерну дісцізію при вторинній катаракті, призначає фармакотерапію та ін.