Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Терапевт, УЗД-фахівець Матюшінець Сергій Анатолійович на Doc.ua
Доктор проводить ультразвукові дослідження всіх внутрішніх органів і м'яких тканин. Дає експертний висновок результатів. Працює на сучасному обладнанні, що гарантує точність показників УЗ-діагностики
Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Галич  Тетяна Ігорівна на Doc.ua
Тетяна Ігорівна – лікар дерматовенеролог, трихолог. Веде прийом дорослих та дітей від 3 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри. Також лікар проводить дерматоскопію та трихоскопію.
Лікар Психолог, Психотерапевт Павлюк Катерина Володимирівна на Doc.ua
Катерина Павлюк - психолог, гештальт-терапевт, арт-терапевт. Спеціалізується на сімейній терапії, питаннях, пов'язаних з емоційним вигоранням, пошуком себе, сенсу життя, тривогою та депресією. До неї можна звернутися, якщо Ви: не відчуваєте радості у житті, переживаєте втрату чи розставання, нещасні у стосунках, відчуваєте себе самотніми, не можете сепаруватися від батьків, відчуваєте тривогу та страх, відчуваєте проблеми під час зміни сфери діяльності, тяжко переживаєте переїзд та адаптацію на новому місці. В терапії прагне підвищення вітальності, рівня життєвої енергії, яка робить життя радіснішим та яскравішим.
Лікар Сімейний лікар Неминуща Олена Ігорівна на Doc.ua
Олена Ігорівна спеціалізується на діагностиці, лікуванні, реабілітації та профілактики різних внутрішніх патологій у дорослих і дітей різного віку. Займається лікуванням захворювань дихальної системи, органів травлення, серцево-судинної системи
Лікар Кінезітерапевт Солончук Сергій Олександрович на Doc.ua
Сертифікований фахівець з фізичної реабілітації, кінезітерапії володіє технікам масажу. Лікує захворювання і травми великих суглобів, болі в спині і остеохондроз ускладнений протрузіями або грижами.
Лікар Стоматолог Тонкоголос Лариса Миколаївна на Doc.ua
Лариса Миколаївна спеціалізується на пародонтології. У зону практичної діяльності доктора входять: професійна гігієна порожнини рота, повітряно-абразивна обробка зубів, фторування та відбілювання зубних рядів. Проводить підясневу чистку зубів (кюретаж).
Лікар Стоматолог Бондар Євгеній Олегович на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, який спеціалізується на проведенні пломбування зубів і кореневих каналів, професійної чищенні зубів, підготовці під протезування. У сферу його професійної діяльності входить лікування пульпіту, карієсу, катарального гінгівіту, періодонтиту та інших захворювань зубів.
Лікар Дерматолог Гурова Жанна Валеріївна на Doc.ua
Жанна Валеріївна є фахівцем в області дерматології. Лікар веде консультативний прийом, проводить медикаментозне лікування, а також дерматоскопію для постановки точного діагнозу, біопсію тканин, пункцію для подальшого дослідження тканин
Лікар Стоматолог Новікова Ліліана Анатоліївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Ліліана Анатоліївна є фахівцем з ендодонтичного лікування зубів (лікує кореневі канали), терапевтичне лікування - хвороб некаріозного природи (клиновидного дефекту, адентії, гіперестезії, флюорозу емалі і ін.), каріозної природи (пульпіту, карієсу, періодонтиту) .Також доктор Новікова проводить протезування зубів.
Лікар Кардіолог Гаврилюк Сергій Олегович на Doc.ua
Сергій Олегович - дипломований і кваліфікований кардіолог, Заслужений лікар України, автор 2 книг, понад 40 наукових робіт, 18 раціоналізаторських пропозицій. За видатні заслуги в медицині Сергій Олегович неодноразово нагороджувався дипломами та почесними званнями. Сергій Олегович багато разів був запрошеним експертом на різних телевізійних програмах