Приватні лікарі Києва

Лікар здійснює діагностику і лікування загальнохірургічних захворювань і ендоскопічну діагностику. Зокрема проводить операції в напрямку невідкладної і планової хірургії черевної порожнини, проктології. Надає допомогу пацієнтам при абдомінальному болю. Також веде прийом амбулаторно
Черкаси, вул. Верхня Горова 36/1
Лікар визначає причини появи надчутливості (алергії) організму до речовин (алергену), що спричиняє погіршення стану зодоров'я, лікує алергію, її наслідки, запобігає нових її проявів.
Медичний директор клініки репродуктивної медицини «LITA», лікар вищої категорії, акушер-гінеколог, репродуктолог. Доктор має багаторічний досвід в діагностиці та лікуванні безпліддя всіх форм, працює з методами допоміжних репродуктивних технологій, проводить процедури ЕКО. Лікує жіноче і чоловіче безпліддя
Кваліфікований кардіолог, володіє сучасними методиками діагностики та лікування серцево-судинних захворювань і успішно застосовує їх у щоденній практиці. Володіє методиками зняття і розшифровки ЕКГ, ЕХО-кардіографії, велоергометрії, проводить і описує результати холтерівського моніторування серцевої діяльності. Призначає сучасні схеми лікування, тривалий час спостерігає пацієнтів з хронічною патологією
Київ, вул. Юрія Поправки, 14 а
Київ, вул. Регенераторна, 4, корп. 8
Київ, вул. Бориспільська, буд. 9
Тамара Миколаївна здійснює амбулаторний прийом і диспансерне спостереження за пацієнтами будь-якого віку, займається оглядом, вивченням анамнезу, призначенням і інтерпретацією результатів додаткових досліджень та підбором ефективного лікування.
Лікар терапевт, ендокринолог, косметолог займається профілактикою і лікуванням захворювань, викликаних порушенням обміну речовин в організмі (ожиріння, метаболічного синдрому, цукрового діабету). Проводить діагностику і лікування патологій щитовидної залози, паращитовидних залоз, наднирників. Веде пацієнтів, як сімейний лікар, який спеціалізується на лікуванні хвороб органів верхніх і нижніх дихальних шляхів, органів травлення, а також захворювань сечовидільної системи
Провідний лікар гінеколог-ендокринолог, репродуктолог, займається питанням жіночого безпліддя і гормональних порушень пов'язаних з ним, лікуванням запальних і інфекційних захворювань жіночої статевої системи.
Київ, вул. Вишгородська, 38
Ірина Анатоліївна має вищу категорію з педіатрії та ендокринології, досконало володіє сучасними методиками діагностування, подальшого лікування хвороб педіатричного, а також ендокринологічного профілів
Дитячий офтальмолог Наталія Петрівна займається всебічної профілактикою і терапією очних захворювань і погіршення зору, включаючи апаратну корекцію таких порушень, як косоокість і амбліопія по ортоптичного програмами, підбір окулярів для корекції зору та ін.
Доктор спеціалізується на дерматовенерології, дерматології, трихолог. Проводить дерматоскопію, трихоскопію, плазмоліфтінг шкіри обличчя, волосистої частини голови, кріодеструкцію бородавок, папілом, радіохвильове видалення родимок, невусів, бородавок, папілом, кондилом та інших утворень шкіри