Володіє всіма методами апаратної та інструментальної діагностики очей, зорової та контактної корекції, а також методом корекції зору за допомогою ортокератологічних лінз Paragon. Лікар з 37-річним досвідом роботи. Лауреат нагороди ім. Н.А. Пільман «За внесок в розвиток дитячої офтальмології в Україні». Автор 42 наукових статей і 1 винаход.
Лікар нейрохірург вищої категорії. Член Української асоціації нейрохірургів. Займається лікуванням пацієнтів в галузі спінальної нейрохірургії. Проводить лікування пацієнтів з дегенеративними захворюваннями хребта (грижі міжхребцевих дисків, стеноз хребетного каналу, лістез), пухлинами спинного мозку і хребта, травмами центральної та периферичної нервової системи, захворюваннями периферичної нервової системи.
Ольга Фрідріхівна - педіатр, сімейний лікар, фахівець з медицини невідкладних станів. Проводить діагностику і лікування широкого спектру захворювань терапевтичного профілю, ведення дитини до року, консультації з питань вакцинації та правильного догляду за дітьми та ін.
Олена Василівна спеціалізується на лікуванні хвороб, що вражають шкіру, а також її придатки (волосся, нігті). Лікар Погребняк займається лікуванням шкірних захворювань (купероз, акне, мікоз), видаленням новоутворень доброякісної природи, проведенням плазмоліфтінга.
Микола Сергійович - хірург загального, урологічного та проктологічного профілів, має 5-річний досвід роботи в ургентній хірургії, є автором 2-х наукових статей, власником 2-х патентів на винахід. Приймає пацієнтів від 12 до 18 років. Має субспеціалізаціі по лапароскопічній хірургії, естетичній хірургії, лазерній хірургії
Кваліфікований лікар сімейної практики проводить комплексну діагностику та терапію пацієнта і його сім'ї. Віолетта Віталіївна спеціалізується на лікуванні хвороб в області кардіології, пульмонології, ревматології та гастроентерології. доктор
займається диспансеризацією, консультуванням, надає амбулаторно-поліклінічну допомогу
Головний гастроентеролог Міністерства охорони здоров'я України. Є професором, а також перебуває в Національній академії медичних наук України (в якості члена-кореспондента). Має звання заслуженого діяча України (з науки і техніки), доктора медичних наук.
Новикова Г.П. має успішний 30-річний досвід роботи з пацієнтами з цукровим діабетом 2 типу: її пацієнти мають хорошу компенсацію вуглеводного обміну, а значить, застраховані від прогресування діабетичних ускладнень. Галині Павлівні також вдається результативно справлятися з метаболічним синдромом, вона також має великий досвід лікування пацієнтів з патологіями щитовидної залози і надниркових залоз.
Доктор Коцар має спеціалізацію в сфері загальної, судинної і проктологічної хірургії, володіє хірургією гриж черевної порожнини з використанням сітчастих трансплантатів, також лікар займається радіохвильовою хірургією, хірургією гнійних процесів і ургентних станів.