Приватні лікарі Києва

Мілян Олена Андріівна
Олена Андріівна займається апаратною косметологією, мезотерапією, карбокситерапією, радіохвильовою хірургією, біоревіталізацією, контурною пластикою.
Лікар-гастроентеролог проводить ефективне лікування аутоімунного гепатиту, цирозу печінки токсичного генезу, функціональної диспепсії, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки, гастриту, дисфункції жовчного міхура, холециститу, панкреатиту, целіакії. Допомагає при порушенні мікрофлори кишечника, лікує пацієнтів з лактозною недостатністю і непереносимістю фруктози
Акушер-гінеколог, має вищу категорію, займається веденням вагітних, лікуванням патологій гінекологічного профілю. Проводить УЗД (акушерське та гінекологічне) і пренатальну діагностику (УЗД плоду). Застосовує радіохвильові техніки для лікування шийки матки
Досвідчений акушер-гінеколог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних гінекологічних захворювань: запальних процесів, інфекцій статевих органів, патологіях шийки матки. Володіє відеокольпоскопією, УЗД діагностикою, радіохвильовою терапією, кріодеструкцією.
Олександр Євгенович - педагог і науковець, опублікував більше 150 навчально-методичних і наукових робіт в українських і зарубіжних виданнях.
Київ, ул. Жилянская, 69/71
Київ, вул. Жилянська, 72
Провідний лікар-кардіолог вищої категорії, досвідчений терапевт, гастроентеролог зі стажем роботи понад 25 років. Веде прийом в Лікувально-діагностичному центрі ADONIS на вул. Жилянська, 72. Щорічно проходить курси тематичного вдосконалення.
Володимир Степанович - отоларинголог вищої категорії, проводить консервативне і оперативне лікування захворювань вух, горла і носа у дорослих і дітей. Надає невідкладну медичну допомогу при абсцесах і попаданні чужорідних тіл в ЛОР-органів, зупиняє носові кровотечі, проводить планові операції, володіє методами ендоскопічної ЛОР-діагностики, мікроскопії, дослідження вестибулярної функції. Має досвід роботи за кордоном (Єменська арабська республіка)
Сергій Володимирович є провідним фахівцем в області онкогінекології та лапароскопічної гінекології, керівником напряму оперативної гінекології МЦ «Гарвіс». Руками Сергія Володимировича виконано понад 2.5. тисяч оперативних втручань традиційним і лапароскопічним способами, деякі з них він провів першим в Дніпропетровську
Дитячий і дорослий лікар дерматовенеролог, проводить діагностику, лікування і профілактику великого переліку захворювань шкіри і її придатків (алергічної, бактеріальної, вірусної, грибкової, що не уточненої етіології). Також проводить профілактичні огляди, хімічні поверхневі пілінги, проколи вух у дорослих і дітей
Черкаси, вул. Верхня Горова 36/1
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань травної системи: стравоходу, шлунка, кишечника, печінки, жовчного міхура, підшлункової залози.