Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог-терапевт Онищук  Роман  Владимирович на Doc.ua
Роман Володимирович - лікар стоматолог-терапевт. Спеціалізується на проведенні професійної гігієни ротової порожнини, відбілюванні зубів, профілактиці та лікуванні карієсу, ендодонтичного лікування, встановлення коронок та керамічних накладок, художньої реставрації зубів.
Лікар Венеролог, Дерматолог, Фізіотерапевт, Дерматовенеролог Самбірський Дмитро Вікторович на Doc.ua
Лікар-дерматолог, венеролог, фізіо- та гірудотерапевт. Займається лікуванням патологій в урологічній венерології, захворювань, що передаються статевим шляхом. У своїй роботі використовує індивідуальний підхід, чітко пояснює пацієнту причини і наслідки.
Лікар Гастроентеролог, УЗД-фахівець Зеленська Юлія Володимирівна на Doc.ua
Веде прийом дітей і дорослих. Спеціаліст проводить УЗ-дослідження всіх органів і систем. Діагностує і консультує з питань лікування таких захворювань, як гастрит, гастродуоденіт, холецистит, панкреатит, коліт, СРК, дисбактеріоз кишечника
Лікар Терапевт Поштарук Микола Володимирович на Doc.ua
Лікар загальної практики, діагностує і лікує захворювання внутрішніх органів у дорослих і дітей старше року. Після клінічного огляду та інтерпретації даних обстеження призначає адекватну терапію, контролює лікування, дає рекомендації по відновленню
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Мельгунова Галина Валеріївна на Doc.ua
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, має вищу категорію, проходила стажування в госпіталях Павії і Мілана (Італія), в центральних госпіталях Х'юстона і Далласа (штат Техас, США). Має великий досвід практичної роботи. Спеціалізується на лікуванні ерозій, сечостатевих інфекцій (ЗПСШ), порушень циклу, захворювань жіночих статевих органів, веденні вагітності, ультразвуковій діагностиці.
Лікар Уролог Казанюк Володимир Олександрович на Doc.ua
Лікар з колосальним досвідом роботи, володіє консервативними і хірургічними методами лікування урологічних патологій: сечокам'яної хвороби, запалення, новоутворення, гіперплазії передміхурової залози. Оперативні втручання проводить в умовах амбулаторної і малої операційної
Лікар Подолог Віксман Наталя Євгенівна на Doc.ua
Наталя Євгенівна — подолог, спеціалізується на медичному педикюрі усіх типів складності. Займається лікуванням синдрому діабетичної стопи, грибкових інфекцій (оніхогрифозу, оніхомікозу, оніхолізису), врослих нігтів та ін. Виконує протезування нігтьової пластини
Лікар Кардіолог Гуськов Богдан Валерійович на Doc.ua
Богдан Валерійович веде стаціонарний і амбулаторний прийом пацієнтів кардіологічного профілю. Займається розшифровкою ЕКГ, моніторингом по Холтеру, проводить УЗД магістральних судин. Лікує ішемічну хворобу серця, гіпертонію, інфаркт міокарда, пневмонію та ін
Лікар Невролог, Терапевт Голик Ольга Ігорівна на Doc.ua
Лікар займається медичним супроводом дорослих пацієнтів і дітей, діагностикою та лікуванням вертеброгенної і цереброваскулярної патології (НМК, енцефалопатія, невропатія, судомний синдром). Проводить паравертебральні блокади, а також допомагає вилікувати терапевтичні захворювання
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Хоменко Юлія Дмитрівна на Doc.ua
Акушер-гінеколог займається діагностикою та лікуванням гінекологічних проблем. У тому числі спеціалізується на УЗД-діагностиці, супроводжує пацієнток для оперативного лікування при виявленні гінекологічної або онкогінекологічної патології. Лікує захворювання, що передаються статевим шляхом, патології шийки матки, проводить розтин абсцесу бартолінової залози