Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Кардіолог Гуськов Богдан Валерійович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Богдан Валерійович веде стаціонарний і амбулаторний прийом пацієнтів кардіологічного профілю. Займається розшифровкою ЕКГ, моніторингом по Холтеру, проводить УЗД магістральних судин. Лікує ішемічну хворобу серця, гіпертонію, інфаркт міокарда, пневмонію та ін
Лікар Невролог, Терапевт Голик Ольга Ігорівна на Doc.ua
Лікар займається медичним супроводом дорослих пацієнтів і дітей, діагностикою та лікуванням вертеброгенної і цереброваскулярної патології (НМК, енцефалопатія, невропатія, судомний синдром). Проводить паравертебральні блокади, а також допомагає вилікувати терапевтичні захворювання
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Хоменко Юлія Дмитрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Акушер-гінеколог займається діагностикою та лікуванням гінекологічних проблем. У тому числі спеціалізується на УЗД-діагностиці, супроводжує пацієнток для оперативного лікування при виявленні гінекологічної або онкогінекологічної патології. Лікує захворювання, що передаються статевим шляхом, патології шийки матки, проводить розтин абсцесу бартолінової залози
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Слободянюк Катерина Вадимівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-дерматовенеролог, дерматокосметолог. Проводить лікування ЗПСШ та інших венеричних хвороб; усуває вугри, дерматози, псоріаз, демодекоз і т.д. Здійснює діатермокоагуляцію і кріодеструкцію доброякісних новоутворень шкіри і слизових, виконує контурну пластику і мезотерапію.
Лікар Психолог, Психотерапевт Воронецька Катерина Альбертівна на Doc.ua
Основні напрямки роботи Катерини Альбертівни - розлади харчової поведінки, негативне ставлення до тіла, сімейна психологія, жіночо-чоловічі стосунки. Психотерапевт надає допомогу при депресіях, фобіях, тривожних станах і панічних атаках. Консультує з питань особистісного зростання, усвідомленості і прийняття відповідальності за зміни у своєму житті
Лікар Отоларинголог Цибульський Юрій Васильович на Doc.ua
Отоларинголог вищої категорії проводить консультації, діагностику і лікування захворювань глотки, гортані, вух, верхніх дихальних шляхів. Лікар виконує професійні маніпуляції і невеликі оперативні втручання при лікуванні лор-органів. У Віталія Олександровича великий практичний досвід в медицині
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Мамолог Майструк Світлана Василівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Консультує, проводить діагностику і лікування безпліддя, а також гінекологічних захворювань, таких як патологія шийки матки, фіброміома, ІПСШ, різні запальні процеси. Веде спостереження вагітних, в тому числі з різним ступенем ризику. Консультує з питань здоров'я молочної залози.
Лікар Проктолог, Хірург Мішура Зоя Іванівна на Doc.ua
Лікар хірург-проктолог проводить консервативне і оперативне лікування пацієнтів, що мають патологію прямої кишки. Використовує сучасні методи діагностики, ставить діагноз ґрунтуючись на анамнезі, клінічних та лабораторних дослідженнях і призначає лікування і необхідні процедури
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Коломацька Олена Іванівна на Doc.ua
Доктор Коломацька Є.І. виконує весь спектр амбулаторних, діагностичних і хірургічних операцій в гінекології, супроводжує жінок на етапі вагітності, проводить консервативну терапію. Авторству Олени Іванівни належить безліч медичних публікацій і робіт. Виступає в якості консультанта в проекті «Справжні лікарі».
Лікар Психолог Ранська Тетяна Іларіонівна на Doc.ua
Корекційний педагог з великим досвідом роботи, спеціалізується на розвитку мови і вищих психічних функцій у дітей різного віку. Проводить нейропсихологічну корекцію за допомогою спеціальних вправ, творчих завдань, ігор, логопедичного масажу. Автор публікацій з спеціальної педагогіки та корекційної психології, авторських методик навчання і виховання дітей дошкільного віку