Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Косметолог Коваленко Наталія Геннадіївна на Doc.ua
Лікар є фахівцем в декількох суміжних напрямках: дерматології, естетичній косметології, трихології. Проводить такі процедури як: мезотерапія, ботулінотерапія, контурна пластика, лікування вугрової хвороби, плазмоліфтинг, глибоке оновлення шкіри і анти-age-терапія
Лікар Гомеопат, Терапевт, Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Рудик Ганна Олексіївна на Doc.ua
Анна Олексіївна займається гомеопатичним лікуванням дорослих, дітей, людей похилого віку. Вона працює з пацієнтами, яким діагностували серцево-судинні патології, порушення шлунково-кишкового тракту, проводить реабілітацію після травм.
Лікар Невролог Бакурова Ольга Василівна на Doc.ua
Лікар Психолог Каліщук Світлана Миколаївна на Doc.ua
Світлана Миколаївна - практикуючий психолог, кандидат психологічних наук, доцент, тренер, кризовий консультант, психотерапевт, майстер-практик психотерапевтичних груп в рамках екзистенціальної і трансперсональної психології, системного моделювання. Світлана Миколаївна керівник «Центру конструктивної психології», автор понад 40 наукових робіт, понад 30 тренінгових програм і монографій по психології.
Лікар Ортодонт Резаї Хамід на Doc.ua
Лікар-ортодонт, головний лікар клініки «Орто-Медіна», здійснює лікування аномалій розмірів та форми зубів, зміщення прикусу, імпактних, ретинованих зубів і ін.
Лікар Дієтолог, Ендокринолог Шлапак Ірина Олександрівна на Doc.ua
Лікар-ендокринолог, лікар-дієтолог, має досвід ведення хворих ендокринологічного, диєтологічного, гастроентерологічного, пульмонологічного, кардіологічного профілю.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Довбня Тетяна Віталіївна на Doc.ua
Тетяна Віталіївна - дипломований лікар-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, її основними напрямками роботи є лікування запальних захворювань жіночої статевої системи, корекція гормональних порушень, проведення кольпоскопії і ультразвукової діагностики органів малого таза. Доктор активно відвідує наукові конференції, семінари та майстер-класи, підвищуючи свій професійний рівень.
Лікар Психолог, Психотерапевт Саква Олексій Олександрович на Doc.ua
Олексій Олександрович допомагає клієнтам знайти рішення проблем, пов'язаних з панічними атаками, заниженою самооцінкою, наслідками психологічної травми. Психолог проводить консультації і надає допомогу в ситуаціях стресу, переживання кризи і т.д.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Бабчук Євгенія Олександрівна на Doc.ua
Євгенія Олександрівна стоматолог-ортодонт, займається лікуванням усіх видів ортодонтичних патологій: виправлення деформації зубів, неправильного прикусу і т.д.
Лікар Подолог Пшенична Аліна Костянтинівна на Doc.ua
Спеціалізується в області подології. Займається лікуванням врослих нігтів, тріщин, мозолів, натоптишів, грибкової інфекції. Виконує професійну обробку стоп, протезування нігтьової пластини. Регулярно підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.