Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог, УЗД-фахівець Фененко Вікторія Сергіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Усі види малих гінекологічних операцій у тому числі лапаротомічних та лапароскопічних. Переривання вагітності до 12 тижнів та у пізніші терміни за медичними показаннями; Пластичні операції на промежини; Всі види УЗД: Органи ШКТ, нефроуренарна система, щитовидна залоза, молочна залоза, простата, поверхневі утворення, скринінгові дослідження вагітних. Обстеження та лікування безпліддя. Ведення вагітних. Накладання шва на шийку матки при ІЦН (шовк, мерсиленова стрічка). Спостереження та ведення вагітних з екстрагенітальною патологією у різні терміни.
Лікар Терапевт Коваленко Сергій Олексійович на Doc.ua
4.8
Сергій Олексійович займається лікуванням захворювань терапевтичного профілю у дорослих. Спеціалізується на лікуванні та реабілітації гострих і хронічних захворювань внутрішніх органів (риніт, гайморит, отит, бронхіт, ОРЗ, холецистит, гастрит, мігрень, ВСД, аритмія і ін.)
Лікар Нейрохірург Курилець Ігор Ігорович на Doc.ua
4.8
Лікар проводить оперативні втручання на спинному мозку, головному мозку, хребті. Допомагає пацієнтам з пухлинами головного мозку, гідроцефалією, епілепсію, невралгією трійчастого нерва, сколіозом, грижами міжхребцевих дисків, спондилолистезом і іншими захворюваннями
Лікар Педіатр Шипота Антоніна Іванівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Антоніна Іванівна веде спостереження дітей з народження до 18 років. Лікує захворювання дихальних шляхів, нирок, шлунково-кишкового тракту. Проводить терапію патологій оториноларингологічного профілю, деяких хвороб органів зору. Консультує з питань вакцинації, догляду за дитиною, вигодовування.
Лікар Психолог, Психотерапевт Барановський Віталій Васильович на Doc.ua
4.8
Вітаю. Мене звуть Віталій Барановський і я займаюся консультуванням щодо поліпшення життя. Це моя улюблена робота і я роблю її з душею. Тому клієнт завжди отримує більше, ніж він очікує і залишає мій кабінет в хорошому настрої і сповнений оптимізму. У той же час вибір свого психолога - це процес відповідальний і нагадує пошук взаємної любові. Ось чому я не буду Вас збивати з пантелику своїми регаліями і дозволю самостійно визначити за рахунок свого неймовірного внутрішнього суперкомп'ютера, підійду я Вам чи ні
Лікар Ортопед, Хірург Гоменюк Олександр Володимирович на Doc.ua
4.8
Лікар проводить амбулаторне лікування пацієнтів з хірургічною патологією. Займається лікуванням травм кісткової системи у дітей, кривошия, сколіозу і інших порушень постави, дисплазії тазостегнових суглобів.
Лікар Отоларинголог Ерпульов Сергій Миколайович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Сергій Миколайович отоларинголог з багаторічним досвідом роботи. Лікує захворювання вуха, горла, носа (фарингіт, аденоїди, синусит, риніт, отит). Також лікар проводить широкий спектр лікувальних ЛОР-процедур
Лікар Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог Іванова Катерина Олександрівна на Doc.ua
4.8
Катерина Олександрівна - власник і головний лікар клініки сучасної косметології та дерматології Viva Este. Спеціалізується на наданні ін'єкційних процедур для обличчя. Є дерматокосметологом, трихологом, дерматовенерологом. Володіє методиками контурної пластики, волюметричного об'ємного 3D-моделювання, мезотерапіцєю, плазмоліфтингом. Також вводить ін'єкції краси і проводить процедуру біоревіталізації.
Лікар Проктолог, Хірург, Ендоскопіст Орлов Олексій Олександрович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Олексій Олександрович проводить широкий спектр оперативних втручань у загальній хірургії, абдомінальній хірургії, проктології, гнійній хірургії, ускладненнях діабету. За час своєї хірургічної практики провів понад 1200 оперативних втручань різного ступеня складності. Володіє техніками відкритої хірургії, лапароскопічної хірургії, малоінвазивними методами лікування
Лікар Ревматолог  Ігнатченко Олена Іллівна на Doc.ua
4.8
Лікар ревматолог вищої категорії, проводить лікування остеоартриту (колінні і тазостегнові суглоби), ревматоїдного артриту, артрозу, подагри, хвороби Бехтерева та ін. Має досвід роботи більше 30 років