Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Косметолог Бікасова Тетяна на Doc.ua
4.8
Спеціалізується на естетичних процедурах. Виконує ін'єкційні процедури, процедури по апаратній косметології, коригує фігуру. Має досвід клінічної практики в якості анестезіолога-реаніматолога.
Лікар Психіатр, Психотерапевт Грінчук Валерія Олексіївна на Doc.ua
4.8
Психіатр, психотерапевт. Займається проведенням консультування з питань лікування депресії, пограничних станів, включаючи посттравматичні стресові розлади, кризових станів, психосоматичних розладів при органічному ураженні головного мозку різної етіології в тому числі, внаслідок вживання алкоголю.
Лікар Отоларинголог Борисевич Катерина Павлівна на Doc.ua
4.8
Лікар-отоларинголог займається лікуванням гострих і хронічних захворювань вуха, глотки, носа і гортані. Проводить профілактичні огляди і перев'язки післяопераційних пацієнтів. Виконує малі оперативні втручання і маніпуляції на ЛОР-органах. Регулярно бере участь в щорічних конференціях за фахом. Приймає англомовних пацієнтів
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Гусарук Тетяна Миколаївна на Doc.ua
4.8
Лікар-гінеколог займається діагностикою та лікуванням захворювань гінекологічного профілю, надає допомогу при гормональних порушеннях. Проводить кольпоскопію, гістерорезектоскопії, вакцинацію проти ВПЛ, радіохвильову терапію, кріодеструкцію шийки матки, поліпектомію та інші процедури. Лікує такі захворювання, як кольпіт, цервіцит, міома матки, аднексит, бартолініт та інші
Лікар Акушер-гінеколог Гапріндашвілі Лілія В'ячеславівна на Doc.ua
4.8
Акушер-гінеколог проводить діагностику і лікування захворювань шийки матки, веде жінок в положенні, діагностує і лікує ЗПСШ і запальні захворювання жіночих статевих органів. Лікує ендометріоз, міому матки і захворювання молочної залози
Лікар Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Кахічко  Наталя  Єлізарівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Наталія Єлізарівна – спеціалізується на лікуванні захворювань спортсменів, пов'язаних із підвищеним фізичним навантаженням. Лікар приймає дорослих та дітей віком від 10 років.
Лікар Стоматолог Грінченко Наталія Костянтинівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Наталія Костянтинівна займається лікуванням каріозних і некаріозних уражень зубів, їх ускладнень (пульпіт, періодонтит), захворювань пародонту. Володіє сучасними методиками лікування з використанням фотополімерних матеріалів. Використовує методи професійної гігієни: ультразвук, Air flow
Лікар Офтальмолог Толмачова Наталія Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-офтальмолог першої категорії з двадцятирічним досвідом роботи, спеціалізується на лікуванні запальних і дистрофічних захворювань оболонок ока, проводить окулярну корекцію зору.
Лікар УЗД-фахівець, Уролог, Хірург-онколог Пароконний Ярослав Валентинович на Doc.ua
4.8
Пароконний Ярослав Валентинович, уролог, онкохірург, УЗД-спеціаліст. В 2010 році закінчив Запорізький державний медичний університет. З 2010 по 2012 роки навчався в інтернатурі за спеціальністю урологія. З 2012 по 2020 роки працював урологом в Кіровоградському обласному онкологічному центрі. З 2020 по 2023 роки працював урологом в TomoClinic. За час роботи урологом здобув спеціалізацію з онкохірургії, ультразвукової діагностики. Має значний досвід лікування як загальноурологічних онкоурологічних захворювань. Володіє методиками виявлення та лікування захворювань сечостатевої системи. Володіє технікою виконання хірургічних втручань, традиційним відкритим та ендоскопічним доступом.
Лікар Офтальмолог Лісницька Олена Олександрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-офтальмолог, проводить корекцію міопії та астигматизму, лікування патологій органу зору. Має досвід роботи з провідними виробниками контактної корекції (Alcon, Ciba, B & L, Sauflon) і очкової корекції (Seiko, Rodenstock, Nicon).