Євген Васильович – лікар андролог вищої категорії, доктор медичних наук. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні хронічних захворювань сечостатевих органів, еректильної дисфункції, чоловічої безплідності, гіпогонадизму тощо.
Лікар першої категорії, більше 50 років в медицині. Доктор проводить огляд, УЗ-діагностику і лікування. Кожні три роки Віра Миколаївна проходить курси підвищення кваліфікації.
Лікар-терапевт-ендокринолог вищої кваліфікаційної категорії з практичним досвідом більше 40 років. Надає кваліфіковану допомогу при захворюваннях ендокринної системи.
Ніна Костянтинівна має 40-ка річний досвід роботи, вищу категорію і надзвичайний професіоналізм. Виконує будь-які офтальмологічні маніпуляції і лікує гострі, вроджені, хронічні захворювання очей, порушення рефракції, косоокість і багато іншого. Також вона ветеран праці і має медаль за сумлінну працю (1998 г.).
Лідія Олександрівна - лікар спеціалізується на лікуванні ендокринних гінекологічних захворювань. У своїй роботі застосовує широкий спектр методик для профілактики жіночого безпліддя, порушень менструального циклу, патологічного клімаксу, а також запальних захворювань піхви і шийки матки.
Георгій Андрійович - завідувач клінічним відділенням нейрохірургії молодшого дитячого віку (діти до 7 років). Доктор Кеворков консультує юних пацієнтів, у яких діагностовано аномалії розвитку спинного мозку / хребта, онкологія. Георгій Андрійович проводить складні операції по нейрохірургічного профілю.
Професор, академік. Головний позаштатний хірург України (МОЗ і НАМН). Проводить консультації з приводу травми і захворювань головного, спинного мозку. Основоположник сучасної української малоінвазивної нейрохірургії. Спеціалізується в малоінвазивних втручання при лікуванні хребта і спинного мозку. Володар 2-х орденів, Лауреат Державних премій України.
Лікар з колосальним досвідом роботи, допомагає позбутися від алкогольної залежності і проводить обрив запою в умовах клініки або з виїздом на будинок до пацієнта. Виконує кодування алкоголізму, внутрішньовенне введення препарату «Торпедо», лікування «дисульфіраму», володіє техніками суггестивной терапії. Також має спеціалізацію в області кардіології та анестезіології
Заслужений лікар України, кваліфікований лікар-терапевт, автор публікацій в медичних журналах, учасник тренінгів та конференцій Товариства терапевтів України, займається діагностикою та ефективним лікуванням всього спектра загальнотерапевтичних патологій.
Основна спеціалізація лікаря - хірургічна стоматологія. Павло Володимирович володіє всіма процедурами, маніпуляціями і навичками, які передбачені на амбулаторному прийомі стоматолога-хірурга. Веде прийом дорослих і дітей