Приватні лікарі Києва

Король Ольга Юріївна
Виконує чистку шкіри, хімічні пілінги, гальванізацію, мікрострумову і ультразвукову терапію, електростимуляцію. Проводить лазерну епіляцію, шліфування, видалення судин, видалення доброякісних новоутворень.
Доктор спеціалізується на послугах терапевтичної стоматології. Лікує карієс, пульпіт, періодонтит з використанням сучасних методик. Проводить обробку каналів (за допомогою ендомотора X-Smart, а також машинних інструментів системи Protaper Next), пломбування каналів (гуттаперчою способом латеральної конденсації, системою Termophil, тимчасове пломбування каналів пастами на основі гідроксиду кальцію). Працює з коффердамом. Також Олександр Аркадійович здійснює естетичне відновлення всіх груп зубів методом прямої і непрямої реставрації із застосува
Марухно Ірина Сергіївна
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні, а також передопераційній підготовці та веденні пацієнтів з гострими і хронічними захворюваннями системи травлення.
Лікар-оториноларинголог, веде прийом дітей з гострою та хронічною патологією ЛОР-органів, в тому числі дітей з особливостями розвитку. Володіє діагностичною ендоскопією ЛОР-органів, виконує малоінвазивні маніпуляції, призначає сучасне комплексне лікування патології вуха, горла, носа
Досвідчений хірург, який спеціалізується на лікуванні абсцесів, фурункулів, карбункулів, флегмон, панарицій, параніхій, гідраденітів, лімфаденітів, бешихових запалень, маститу, ліпоми, фіброліпоми, фіброаденоми
Василь Володимирович професійний судинний хірург. Спеціалізується на інноваційному лікуванні артеріальної і венозної патології. Проводить реконструктивні операції на судинах, операції з видалення тромбів, операції з лікування варикозної хвороби з використанням ультрасучасних методик, ультразвукову діагностику вен нижніх кінцівок. Автор 40 наукових робіт і шести наукових патентів по хірургії. У 2012 році захистив кандидатську дисертацію «Комплексне лікування хворих з варикозним розширенням підшкірних вен нижніх кінцівок з використ
До компетенції лікаря входить: варикозна хвороба вен нижніх кінцівок, грижі пахові, пупкові, стегнові, білої лінії живота і післяопераційні вентральні, геморой, парапроктит, тріщини прямої кишки, періанальні кондиломи, епітеліальна копчиковая кіста (ходи), жовчокам'яна хвороба, карбункул, фурункул, абсцес, флегмона, гематома, врослий ніготь, бородавки, папіломи, кератоми
Київ, вул. Бердичівська, 1
Доктор Маєвська проводить професійну гігієну, реставрацію зубів, відбілювання, ремінералізуючу терапію, лікує каріозні / некаріозні пошкодження.
У професійні інтереси Оксани Михайлівни входить діагностика і лікування ендометріозу, порушень менструального циклу, дисгормональних захворювань, інфекційних захворювань і запальних жіночих статевих органів, також і інфекцій, які передаються статевим шляхом (ІПСШ).