Київ

за кількістю відгуків arrow_upward
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Гомеопат Попов  Дем'ян  Володимирович на Doc.ua
4.0
Лікар-терапевт, гомеопат, психотерапевт, займається лікуванням різних патологічних станів методами класичної гомеопатії. Проводить групові та індивідуальні психотерапевтичні консультації. Бере активну участь в міжнародних і національних конференціях. Входить в Українську спілку психотерапевтів.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Психолог Мангушлу Оксана Олеусандрівна на Doc.ua
4.0
Лікар Алерголог, Сімейний лікар Котюк Віра Павлівна на Doc.ua
3.9
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на алергології та сімейній медицині. Кваліфікований фахівець з великим стажем роботи, який займається діагностуванням та профілактикою алергічних захворювань у дітей. Віра Павлівна має досвід роботи за кордоном, проводить комплексне лікування інсектної, харчової, лікарської, сезонної та інших форм алергії
Лікар Стоматолог Глухенький Андрій Миколайович на Doc.ua
3.7
Спеціалізується на лікуванні, реконструкції та протезуванні зубного ряду із застосуванням новітніх технологій і методик, займається виправленням прикусу, естетичною стоматологією.
Лікар УЗД-фахівець Бондар Олександра Анатоліївна на Doc.ua
3.6
Лікар першої категорії
Клінічна діяльність доктора включає проведення такого спектру досліджень, як УЗ-діагностика внутрішніх органів, м'яких тканин, ендокринних залоз, дуплексне сканування судин голови, брахіоцефальних судин (шиї), ехокардіографія та ін. Приймає пацієнтів віком від 3-х років
Лікар Психотерапевт, Пульмонолог Дембіцький Станіслав Йосипович на Doc.ua
3.5
Станіслав Йосипович обіймає посаду головного лікаря в «Мілада». Він є найдосвідченішим алергологом-пульмонологом, психотерапевтом. Лікар Дембіцький веде медичну практику в Україні та Росії понад 30 років. Дембіцький С. І. є автором унікальної методики лікування бронхіальної астми та бронхіту, при якій пацієнтові інтратрахеально вводяться лікарські «коктейлі»
Лікар Педіатр Демаш Юлія Георгіївна на Doc.ua
3.5
Професійні інтереси Юлії Георгіївни - респіраторні інфекції, бронхіти, патологія раннього віку, шлунково-кишкові порушення, дитячі хвороби в хронічній стадії, алергічні прояви, атопічний дерматит, хронічні нежиті. Є фахівцем по грудному вигодовуванню.
Лікар Психолог, Психотерапевт Дузенко Ігор Анатолійович на Doc.ua
3.5
Доктор спеціалізується на психології, тілесно-орієнтованій психотерапії. Проводить тілесно-орієнтовану терапію, психотерапію, танатотерапію. Лікує психо-емоційні захворювання, панічні атаки, тривожні, соматоформні і депресивні розлади
Лікар Ортопед, Травматолог П'ятківський Володимир Михайлович на Doc.ua
3.4
Володимир Михайлович діагностує і лікує різні ускладнення цукрового діабету з ортопедичної галузі - діабетичну остеоартропатію, адгезивний капсуліт і інші. Спеціалізується на лікуванні порушень стопи різної природи, а також трофічних виразок (розташованих на нижніх кінцівках)
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Мироненко Наталія Олександрівна на Doc.ua
3.4
Досвідчений лікар акушер-гінеколог, кандидат медичних наук, спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні патологій органів статевої системи у дітей і підлітків. Лікує інфекційні захворювання, які передаються статевим шляхом. Виступає з доповідями на науково-практичних конференціях і з'їздах лікарів-гінекологів