Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Здолбунівська, 9Б
Київ, вул. Соломії Крушельницької, 7
Лікування дітей в медикаментозному сні, профілактика каріозних захворювань (герметизація фісур, фторування), видалення тимчасових зубів у дітей, лікування карієсу і його ускладнень тимчасових зубів.
Київ, вул. Амосова, 6, 4 поверх
Лікар займається лікуванням таких захворювань у пацієнтів, як вроджені пороки серця (ДМПП, ДМЖП, ОАП, коарктація аорти, стеноз аортального та легеневого клапанів), аневризми і дисекції аорти, придбаний аортальний стеноз. Проводить діагностичну катетеризацію серця, ендопротезування аорти, ендоваскулярну імплантацію клапанів
Київ, вул. Златоустівська, 16
Київ, вул. Цитадельна, 7
Волошина Оксана Вікторівна
Київ, ул. Народного Ополчения, 5
Кваліфікований фахівець в області кардіології з великим досвідом роботи. У професійні інтереси даного лікаря входить діагностика серцево-судинних захворювань, таких як серцева недостатність, ішемічна хвороба серця та ін. Також варто відзначити, що Оксана Вікторівна також є автором понад 10-ти наукових робіт, включаючи різні статті та тези.
Тищенко Аліна
Київ, вул Сікорського, 1 (ЖК Зелений острів)
У доктора вища категорія в медицині і більше 15 практики. Косметолог проводить такі процедури як: депіляція, уколи для обличчя, очищення всіх видів, пілінги, біоревіталізації, ботокс-терапія, плазмоліфтинг, мезотерапія тощо.
Київ, вул. Миропільська, 3
Олена Валентинівна лікар терапевтичної стоматології, першої категорії. Займається лікуванням аномалій прикусу, карієсу, пульпіту, періодонтиту, ортолікуванням у дорослих пацієнтів. Проводить професійну чистку та відбілювання зубів.
Київ, вул. Михайла Коцюбинського, 8-А
Доктор уролог-андролог, сексопатолог, діагностує і лікує захворювання зовнішніх статевих органів чоловіків, нирок, сечовивідних шляхів, сімейне безпліддя. Також проводить пластику вуздечки статевого члена, гідроцеле, сперматоцеле.
Київ, вул. Вишгородська, 45
Спекторенко Катерина Євгенівна має досвід роботи педіатром більше 15 років, а також надає консультації з грудного вигодовування більше 10 років. Дотримується таких пріоритетів у своїй роботі: ведення пацієнтів від народження до повноліття, мінімальне застосування лікарських препаратів і медичного втручання, індивідуальний підхід. Проводить консультації для діток до року: догляд, грудне вигодовування, прикорм, вакцинація, загартовування і інше. Кожні п'ять років проходить стажування по педіатрії.
Київ, ул. Булаховского, 26
Київ, Киевская область, г. Вишневое, ул. Европейская 30-а
Доктор проводить ультразвукові дослідження щитовидної залози, молочних залоз, лімфовузлів, органів заочеревинної порожнини і заочеревинного простору, органів малого тазу, і вагітності на всіх термінах
Київ, вул. Цитадельна, 7
Дитячий лікар-стоматолог вищої категорії. Проводить терапевтичне лікування молочних зубів, каналів зубів, захворювань пародонту, профілактичні чистки зубів, ендодонтичне лікування молочних зубів, видалення молочних зубів