Приватні лікарі Києва

Лікар-дерматовенеролог, косметолог. Веде консультативний прийом, займається лікуванням хвороб шкіри; проводить пілінги, мезотерапію, біоревіталізацію і інші процедури по догляду за шкірою.
Лікар спеціалізується на ортопедії та травматології, остеопатії, кінезітерапії, рефлексотерапії. Професійні інтереси Романа Васильовича - проведення кінезіотейпування, м'язово-фасціальної релаксації, масажу, кінезетерапії. Також володіє методиками з мануальної терапії, лікувальним блокадам.
Кваліфікований лікар здійснює діагностику та лікування пацієнтів дитячого та підліткового віку з широким спектром захворювань. Олена Володимирівна спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей (в т.ч. індивідуальний підбір дієт), інфекційних захворювань, дитячої алергології, респіраторної патології у дітей (гостра і хронічна)
Миколаєва Зоя Ахмедівна
Київ, вул. Р. Окіпної, 4Б
Лікар є фахівцем в сфері дерматології, лікує доброякісні новоутворення шкіри, хвороби нігтів і волосся. Проводить хімічний пілінг, механічне очищення обличчя, лікувальний, косметичний і пластичний масаж обличчя.
Аліна Олександрівна займається діагностикою та лікуванням дерматологічних захворювань таких як, акне, розацеа, рубці пемфігоїд, червоний плоский лишай, бульозний пемфігоїд Лівера. Лікар проводить дерматоскопію, хірургічне видалення, радіохвильове видалення, кріохірургію новоутворень на шкірі.
Запорожець Тетяна Юріївна
Отоларинголог вищої категорії зі стажем більше десяти років. Доктору належить чотири патенти на методики лікування в ЛОР-практиці. Проводить малоінвазивні ендоскопічні операції носа і придаткових пазух, лікує доброякісні утворення, робить ріносептопластику, вазомоторний риніт
Оксана Миколаївна займається лікуванням різних порушень роботи серця, а також серцево-судинної системи. Лікар Яшанова проводить профілактику кардіологічних патологій, проводить діагностування патологій серцевої системи (УЗД, моніторування АТ і ЕКГ). Доктор Яшанова спеціалізується на лікуванні аритмії, вад серця (придбаних / вроджених), серцевої недостатності та ін.
Сімейний психолог, підлітковий психолог. Спеціаліст по работі з кризами і травмами. Телесно-оріенторованний терапевт, арт-терапевт.
Дитячий лікар займається лікуванням функціональних порушень органів травлення у дітей раннього віку, веденням амбулаторного прийому дітей від 0 до 18 років, наданням лікувальної допомоги на дому, наданням невідкладної допомоги при загрозливих станах дітям і підліткам до 18 років, проводить профілактичні огляди дітей і школярів, визначення тактики імунопрофілактики дітей з індивідуальними особливостями здоров'я, веде здорових дітей
Київ, пл. Святошинська, 1
Вікторія Валеріївна діагностує і лікує інфекції, що передаються статевим шляхом у жінок, запальні захворювання ОМТ, дисгормональні стани в гінекології, деякі форми безпліддя, патології шийки матки та патологічний клімакс.