Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар УЗД-фахівець Антоненко Наталія Миколаївна на Doc.ua
4.2
Наталія Миколаївна фахівець ультразвукової діагностики в акушерстві та гінекології. Проводить дослідження органів і систем людини, виконує ехокардіографію і нейросонографію. Має сертифікат Fetal Medicine Foundation (Великобританія)
Лікар Уролог, Хірург Костерін Віталій Валерійович на Doc.ua
4.1
Лікар-уролог-хірург вищої категорії. Лікує такі захворювання, як: запальні захворювання нирок; паранефрит; неспецифічні запальні захворювання сечового міхура, сечівника і його залоз; неспецифічні запальні захворювання статевих органів у чоловіків; специфічні запальні захворювання органів сечостатевої системи; мочекам'яна хвороба; новоутворення органів сечостатевої системи; паразитарні захворювання сечостатевої системи; ушкодження сечостатевих органів; еректильна дисфункція, нейрогенна дисфункція сечового міхура; нефроптоз; гідронефроз; аномалії нирок і сечоводів; аномалії сечового міхура і сечовипускального каналу; аномалії чоловічих статевих органів, лікування гострих і хронічних захворювань органів черевної порожнини
Лікар Кардіолог Багратіон Лейла Олександрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-кардіолог, за допомогою апаратних методів лікування позбавляє пацієнтів від вірусних та бактеріальних навантажень, гепатитів, гаймориту, алергії, артриту, головного болю та ін.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Волченко Ліна Сергіївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Ліна Сергіївна - професіонал в області ортодонтичної стоматології. Проводить консультативний прийом і огляд, займається лікуванням карієсу, пульпіту, пародонтиту під дентальним мікроскопом, проводить ортодонтичне лікування неправильного прикусу за допомогою брекет-систем, знімних пластин, трейнерів, кап
Лікар УЗД-фахівець Шимон Михайло Михайлович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Дорослий і дитячий УЗ-діагност. Проводить функціональну діагностику (ехокардіографія, доплеровське сканування судин) і ультразвукове дослідження
Лікар Невролог, Лікар функціональної діагностики Криворучко Володимир Станіславович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Володимир Станіславович - професіонал в галузі дитячої неврології. Виконує електроміографію стимуляційних і голкову. Призначає фізіотерапевтичне лікування пацієнтам зі скаргами на біль спині і шиї, мігрені. Надає допомогу при епілептичних припадках і судомах, інфекційних ураженнях нервової системи
Лікар Психіатр Ткачук Леся Михайлівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Досвідчений та кваліфікований лікар надасть Вам допомогу виходячи з Вашого індивідуального випадку гарантуючи повну анонімність. Проведе консультацію, як у форматі очної та і у форматі онлайн. При необхідності можливий виїзд на місце перебування хворого для консультації, надання необхідної медичної допомоги. Застосовуючи різні методи діагностування надасть Вам розгорнуті висновки та рекомендації стосовно Вашого діагнозу. Призначить необхідне лікування та за необхідності випише рецепт. Враховуючи усі особливості Вашого організму здійснить повний нагляд за процесом одужання. Супровід лікаря буде здійснюватися, як на всіх етапах лікування, реабілітації так і після.
Лікар УЗД-фахівець Шклянка Михайло Ігорович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-інфекціоніст, лікує вірусні гепатити, вірус іммунідефіціта, ВІЛ-асоційовані інфекції. Спеціаліст регулярно відвідує конгреси і конференції, а також проходить курси підвищення кваліфікації, тим самим вивчаючи всі нововведення, які можуть зробити лікування набагато ефективніше.
Лікар Косметолог Шишова Руслана Миколаївна на Doc.ua
4.0
Руслана Миколаївна є кваліфікованим фахівцем в області інноваційної лазерної косметології, досконало володіє технікою роботи на різних типах лазера.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-хірург Черепинський Олександр Анатолійович на Doc.ua
4.0
Стоматолог-терапевт, ортопед, член Асоціації стоматологів-ортопедів, власник патенту на новий спосіб шинування рухомих зубів, фахівець в області пародонтології, ендодонтії.