Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Кахічко  Наталя  Єлізарівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Наталія Єлізарівна – спеціалізується на лікуванні захворювань спортсменів, пов'язаних із підвищеним фізичним навантаженням. Лікар приймає дорослих та дітей віком від 10 років.
Лікар Офтальмолог Толмачова Наталія Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-офтальмолог першої категорії з двадцятирічним досвідом роботи, спеціалізується на лікуванні запальних і дистрофічних захворювань оболонок ока, проводить окулярну корекцію зору.
Лікар УЗД-фахівець, Уролог, Хірург-онколог Пароконний Ярослав Валентинович на Doc.ua
4.8
Пароконний Ярослав Валентинович, уролог, онкохірург, УЗД-спеціаліст. В 2010 році закінчив Запорізький державний медичний університет. З 2010 по 2012 роки навчався в інтернатурі за спеціальністю урологія. З 2012 по 2020 роки працював урологом в Кіровоградському обласному онкологічному центрі. З 2020 по 2023 роки працював урологом в TomoClinic. За час роботи урологом здобув спеціалізацію з онкохірургії, ультразвукової діагностики. Має значний досвід лікування як загальноурологічних онкоурологічних захворювань. Володіє методиками виявлення та лікування захворювань сечостатевої системи. Володіє технікою виконання хірургічних втручань, традиційним відкритим та ендоскопічним доступом.
Лікар Офтальмолог Лісницька Олена Олександрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-офтальмолог, проводить корекцію міопії та астигматизму, лікування патологій органу зору. Має досвід роботи з провідними виробниками контактної корекції (Alcon, Ciba, B & L, Sauflon) і очкової корекції (Seiko, Rodenstock, Nicon).
Лікар Педіатр Романчук Анастасія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар педіатр. Надає кваліфіковану допомогу в усуненні захворювань дитячого віку. Лікує гострі респіраторні захворювання, захворювання кишечника, бронхіт, пневмонію, дерматит і ін. Проводить аускультацію, пульсоксиметрію, отоскопію.
Лікар Ендокринолог Кваченюк Дмитро Андрійович на Doc.ua
4.8
Лікар проводить консультативні прийоми, діагностику і лікування таких захворювань, як: гіпотиреоз, тиреоїдит, нетоксичний вузловий зоб, захворювання гіпофіза, надниркових залоз, паращитовидної залози, дисгормональні порушення статевої системи, порушення обміну речовин, цукровий діабет, ожиріння та інші
Лікар Косметолог Ліщук Катерина Андріївна на Doc.ua
4.8
Катерина Андріївна - косметолог, Anti-age терапевт, провідний фахівець з апаратних методик, косметолог. Спеціалізується на проведенні процедур на апараті Alma Harmony (лазерні процедури), лазерному омолодженні, видаленні судин, лікуванні постпроцедурних ускладнень. Лікує також вугрову хвороба, купероз, пігментацію, рубці, стрії
Лікар Інфекціоніст Трачук Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Тетяна Миколаївна - фахівець в області інфекційних хвороб. Займається лікуванням: ГРІ, грипу, кору, вітряної віспи, гострого гепатиту В, хронічного гепатиту С, гострого гастроентериту, ешеріхіози, лямбліозу, ентеробіозу і інших захворювань інфекційної природи
Лікар Нейрохірург Яковенко Леонід Михайлович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Заслужений лікар України, професор, начальник відділення судинної нейрохірургії. Автор понад 300 наукових публікацій. Штатний консультант по нейрохірургії МОЗ України. Учасник багатьох медичних телепередач.
Лікар Отоларинголог Трокай Юлія Олексіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить передня та задню риноскопію; фарингоскопію, гіпофарингоскопію; непряму та пряму ларингоскопію; отоскопію; тимпанометрію