Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортопед-травматолог Бабенко Олег Миколайович на Doc.ua
4.8
Олег Бабенко, як ортопед-травматолог займається наданням первинної допомоги при травмах і пошкодженнях шкірного покриву за допомогою сучасних методик, корекцією запальних процесів при артрозах і артритах, комплексною ортопедичною допомогою
Лікар Невролог, Рефлексотерапевт, Лікар нетрадиційної медицини Нестеров Роман Вікторович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Роман Вікторович є кваліфікованим неврологом, фахівцем в області Су Джок акупунктури, вегето-резонансного тестування. Лікар є постійним учасником з'їздів неврологічних клубів, міжнародних науково-практичних конференцій на неврологічну тематику.
Лікар Дерматолог, Косметолог Коваль Інна Костянтинівна на Doc.ua
4.8
Лікар-дерматолог володіє сучасними методами по догляду за проблемною шкірою обличчя і тіла. Спеціалізується на лазерних і апаратних методах омолодження шкіри. Складає комплекс косметологічних процедури з урахуванням віку, типу шкіри, наявних проблем. Застосовує в роботі лазери і апарати провідних світових виробників. Виконує лазерні шліфовки, лазерну епіляцію, біоревіталізацію, контурну пластику, плазмоліфтінг, мезотерапію, чистку, пілінг і ін.
Лікар Пластичний хірург, Хірург Гударенко Віра Юріївна на Doc.ua
4.8
Доктор Гударенко В.Ю. володіє безліччю лікувальних і омолоджуючих методик в дерматокосметології, серед яких і ін'єкційні технології (мезотерапія, озонотерапія, біоревіталізація), і лазерні технології, і SPA-процедури.
Лікар Мамолог, Онколог, Дерматоонколог Кучма Євгенія Олександрівна на Doc.ua
4.8
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні в мамології. Займається такими захворюваннями як лактостаз, масталгія, гінекомастія, доброякісні та злоякісні пухлини молочної залози і т. Д. Веде прийом пацієнток старше 12 років
Лікар Ортодонт, Стоматолог Гаврилюк Юлія Петрівна на Doc.ua
4.8
Лікар стоматолог - ортодонт, виправляє прикус і різні дефекти зубощелепного апарату. З цією метою використовує капи, пластинки, брекети і іншу апаратуру.
Лікар Ортопед, Травматолог Ладика Вікторія Олександрівна на Doc.ua
4.8
Ортопед-травматолог з 5-річним стажем. Спеціалізується на металоостеосинтезі переломів кінцівок, вивихах суглобів, ін'єкціях в колінні суглоби
Лікар Дерматолог, Косметолог Баран Вікторія Володимирівна на Doc.ua
4.8
Дерматолог-косметолог проводить консультативні прийоми і надає авторські протоколи медичного центру GarnoMedica по роботі з проблемною шкірою (акне, постакне, розацеа). Проводить догляд за шкірою обличчя, лікування пігментації шкіри, підготовку і реабілітацію після пластичних операцій, видалення небажаного волосся, біоревіталізацію і мезотерапію.
Лікар Отоларинголог Лимаренко Людмила Олександрівна на Doc.ua
4.8
Людмила Олександрівна - фахівець в області отоларингології. Веде консультативний прийом, а також володіє методиками виконання фотодинамічної терапії, лазерної коагуляції, пункції гайморової пазухи, пневмомасажу барабанної перетинки. Виконує промивання і продування ЛОР-органів, видалення сторонніх тіл, кріозрошення, розтин фурункулів і абсцесів
Лікар Дерматолог Капустяк Людмила на Doc.ua
4.8
Лікар-дерматолог спеціалізується на лікуванні захворювань шкіри і проведенні процедур по догляду за шкірою обличчя і тіла. Займається лікуванням грибка нігтів, акне (вугрової хвороби), видаленням розширених судин, гемангіом, бородавок. Виконує чистку обличчя, пілінг, лазерне шліфування обличчя і тіла, фракційне омолодження шкіри, біоревіталізацію, мезотерапію та ін.