Березня Ігорівна з відзнакою закінчила Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького в 2004 році.
Наукові конференції, семінари, симпозіуми:
- 2005 р. – Науково-практична конференція «Гормони і репродуктивне здоров'я жінки»;
- 2006 р. – Школа-семінар «основні проблеми невиношування вагітності: діагностика, лікування та профілактика»;
- 2006 р. – Конференція «Безпліддя. Допоміжні репродуктивні технології: реалії та перспективи»;
- 2006 р. – 2-й Міжнародний симпозіум «Актуальні проблеми лікування безпліддя. Вибір і тактика лікаря»;
- 2006 р. – теоретичний цикл «Актуальні проблеми репродуктивного здоров'я, менопаузи й андропаузи з позицій доказової медицини»;
- 2006 р. – навчальний курс з питань планування сім'ї та репродуктивного здоров'я;
- 2006 р. – Школа-семінар «Основні проблеми невиношування вагітності: діагностика, лікування та профілактика»;
- 2006 р. – Міжнародна конференція «Сучасні малоінвазивні втручання на органах репродуктивної системи і тазового дна у жінок»;
- 2007 р. – Міжнародна науково-практична конференція «Невиношування вагітності: новий погляд на стару проблему»;
- 2007 р. – Науково-практичний семінар «Антигомотоксична терапія гострих запальних захворювань»;
- 2007 р. – Конференція «Досягнення та перспективи репродуктивних технологій в лікуванні безпліддя»;
- 2007 р. – Науково-практична конференція «Здоров'я жінки - здоров'я нації»;
- 2007 р. – Міжнародна науково-практична конференція «Здоровий розвиток заради майбутніх поколінь. Сучасний погляд на питання контрацепції та вагінальних інфекцій»;
- 2008 р. – Конференція «Сучасні методи діагностики та лікування безпліддя в амбулаторних умовах. Майстер-клас по класичній індукції овуляції»;
- 2008 р. – Науково-практичний семінар «Ендокринологія в репродуктології»;
- 2008 р. – Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Допоміжні репродуктивні технології в лікуванні безпліддя. Три десятиліття ЕКО»;
- 2009 р. – Міська науково-практична конференція «Актуальні питання акушерства, гінекології та захворювань молочної залози: діагностика, лікування, профілактика»;
- 2009 р. – Міжнародний симпозіум «Нові напрямки репродуктивних технологій в лікуванні безпліддя»;
- 2009 р. – Майстер-клас «Загальні питання діагностики та лікування безпліддя»;
- 2011 р. – Науково-практична конференція «Гармонія гормонів - основа здоров'я жінки»;
- 2012 р. – Міжнародний симпозіум з питань репродуктивної медицини «Від науки до практики»;
- 2012 р. – Міжнародний конгрес «Перинатальна медицина: від сімейної амбулаторії до приватної клініки»;
- 2012 р. – Міжнародний міждисциплінарний форум «Шийка матки і вуЛьвівагінальні хвороби»;
- 2012 р. – Майстер-клас по кольпоскопії;
- 2012 р. – Майстер-клас «Сervix uteri- побачити і зрозуміти»;
- 2012 р. – Науковий брифінг «Вірусні ураження геніталій-виклик репродуктивної інфектології 21 століття»;
- 2013 р. – Міжнародний симпозіум з питань репродуктивної медицини «Теорія і практика репродукції людини»;
- 2013 р. – Школа-семінар «Перинатальна ультразвукова діагностика»;
- 2013 р. – Науково-практична конференція з міжнародною участю і Пленум Асоціації акушерів-гінекологів України «Репродуктивне здоров'я: актуальні питання сучасності»;
- 2013 р. – Конференція «Мірена - більше ніж контрацепція»;
- 2013 р. – Форум «Репродуктивної медицина в 21 столітті»;
- 2013 р. – школа-семінар «Вагітність високого ризику»;
- 2013 р. – Міжнародний науково-практичний семінар «Перинатальна діагностика вроджених вад серця»;
- 2013 р. – Науково-практична конференція «Актуальні питання лабораторної діагностики»;
- 2014 р. – Семінар «Безпліддя і невиношування вагітності. Спільність і відмінності в структурі патології»;
- 2014 р. – цикл «Основні аспекти допоміжних репродуктивних технологій»;
- 2014 р. – Національний цикл семінарів в форматі телемосту «Здоров'я матері, плода та новонародженого в Україні»;
- 2014 р. – Меж