Висококваліфікований фахівець з великим і успішним досвідом роботи в галузі неврології та наркології. Займається проблемами різного виду неврологічних патологій: судин головного мозку, запальних захворювань периферичної нервової системи, гіпертонічної хвороби. Лікар володіє технікою голкорефлексотерапії в лікуванні нікотинової залежності, виводить зі стану абстиненції при алкогольної залежності, лікує алкогольну залежність
Лікар-ендокринолог першої категорії. Проводить консультації, здійснює діагностику та лікування розладів ендокринної системи (гіпотиреоз, тиреоїдит, гіперпролактинемія і ін.)
Олена Володимирівна - лікар-психотерапевт зі спеціалізацією в реабілітології. Більше 20 років доктор займається відновленням пацієнтів після захворювань, в т.ч. важких. З 2000-го року - практичною психологією. Доктор проводить індивідуальні консультації та індивідуальну психотерапію, групову психотерапію, веде семінари, тренінги, використовує антистресові методики, навчає релаксації.
Професійно проводить прийоми дорослих і дітей із захворюваннями ЛОР-органів. Застосовує сучасні методи консервативного лікування. Виконує спеціальні місцеві процедури з профілактичною метою сі для скорочення термінів захворювання.
Професійна діяльність Ольги Олександрівни включає проведення найскладніших маніпуляторних втручань на структурах кори головного мозку, спинного мозку, периферичних нервових сплетіннях і закінченнях при їх травматологічних, ішемічних, геморагічних ушкодженнях
Лікар займається терапією патологій гінекологічної сфери, з використанням таких діагностичних інструментів, як УЗД і кольпоскопія, і лікування: фармакокорекція, кріодеструкція та ін.
Максим Іванович - отоневролог, є науковим співробітником Інституту отоларингології ім. О. С. Коломійченка. Серед професійних інтересів лікаря - діагностика і лікування запаморочень (в тому числі ДППГ і хвороба Меньєра), мікрохірургія середнього вуха і дитяча отоларингологія. Постійно удосконалює свій професійний рівень в клініках Франції, Австрії, Великобританії та Грузії
Олена Геннадіївна консультує з питань планування вагітності та займається її веденням до пологів, проводить планові УЗД плода. Лікар працює з пацієнтками у менопаузальний період, займається лікуванням клімактеричного синдрому. Також лікар акушер-гінеколог проводить ендоскопічні операції при маткових патологіях.