Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Братиславська, 5а
Лікар-кардіолог, проводить електрокардіограму (ЕКГ), моніторування ЕКГ / АТ, ВЕМ, координує пацієнтів щодо проведення коронаровентрікулографії. Лікар лікує ішемічну хворобу серця, кардіоміопатії, порушення серцевого ритму, пороки серця (вроджені та набуті).
Цимбалюк Віталій Іванович
Доктор медичних наук
Київ, вул. Платона Майбороди (Мануїльського), 32
Спеціалізується в лікуванні наслідків травм периферичної нервової системи (верхніх і нижніх кінцівок); больових синдромів при таких травмах, дистоній; хвороби Паркінсона та епілепсії. Багаторічний учасник телепередачі «Алло, лікарю». Автор понад 1000 наукових робіт, 108 патентів, 58 книг (підручників, монографій), 4 науково-популярних фільмів.
Кінча-Поліщук Тамара Анатоліївна
Київ, Чеховський провулок 7, 8-й поверх центр клітинноі терепіі
Тамара Анатоліївна - заслужений лікар України. Компетентна в питаннях дитячої ортопедії, приймає пацієнтів від 0 до 16 років. Застосовує консервативне лікування вроджених вивихів стегна, дисплазії, клишоногості, вроджених і набутих захворюваннях скелета. виконує лікування дитячого остеопорозу, рахіту, деформації стоп, усуває наслідки травм
Київ, Киев, ул. Дмитриевская, 69.
Висококваліфікований лікар фахівець, з масажу, мануальної терапії, фізіотерапії та реабілітації Маєвський Анатолій Адольфович має значний досвід роботи. Професійно проводить масаж, мануальну терапію, лікувальні ін'єкційні блокади, кінезіотейпування, лазерну терапію, КВЧ - терапію, лікарські консультації
Софіївська Борщагівка, с. Софиевская Борщаговка, ул. Сагайдачного, 15
Київ, ул. Михаила Драгоманова, 2Б
Київ, ул. Драгоманова, 2Б
Доктор є кваліфікованим педіатром з багаторічним стажем. Веде спостереження за фізичним і нервово-психічним розвитком дітей першого року життя. Надає невідкладну і екстрену допомогу пацієнтам, консультує з питань імунопрофілактики та вакцинації
Київ, Повітрофлотський проспект, 71/3
Лікар-онкохірург, професор має 35-річний досвід хірургічного лікування онкологічних захворювань. Проводить оперативні втручання при доброякісних і злоякісних утвореннях грудної та черевної порожнин
Київ, Мельникова, 49
Київ, вул. Автозаводська 99\4
Лікар спеціалізується на хірургічному лікуванні стоматологічних захворювань і патологій. Пріоритетним напрямком роботи є імплантологія, а також лікування запальних захворювань зубів і ясен. При плануванні імплантації зубів лікар враховує вік пацієнта, індивідуальні особливості, стан кісткової тканини (при необхідності виконує операції з нарощування необхідного обсягу кістки). Веде пацієнта протягом усього процесу лікування, дає відповідні рекомендації для успішного одужання.
Київ, вул. Оноре де Бальзака, 4
Київ, ул. Герцена, 17/25
Київ, вул. Велика Васильківська, 132
Лариса Іванівна проводить лікування доброякісних утворень, запалень, передракових процесів шийки матки і передодня піхви, захворювань, що передаються статевим шляхом. Спеціалізується на ультразвуковій діагностиці, володіє різними методиками апаратної терапії, здійснює інтимну пластику. Займається підбором контрацептивів, веденням вагітності.
Семко Олександр Францевич
Київ, Київ, б-р Вацлава Гавела (Івана Лепсе), 65
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та хірургії. Проводить лікування гінекологічної патології (порушення менструального циклу, запальні захворювання статевих органів, патологія шийки матки), ультразвукову діагностику (усі терміни вагітності, органи малого тазу), інвазивну діагностику (біопсія ворсин хоріона, амніоцентез, кордоцентез)
Київ, вул. Багговутівська, 1
Лікар спеціалізується на онкохірургії, баріатричній і лапароскопічній хірургії. Проводить планові і екстрені оперативні втручання при захворюваннях і травмах органів черевної порожнини, злоякісних новоутвореннях шлунка, тонкого кишечника, ободової і прямої кишки, печінки, підшлункової залози, селезінки, брижі, органів тазу, заочеревинного простору, м'яких тканин. Володіє всім спектром первинних, повторних, відновлювальних і реконструктивних операцій при вищевказаних патологіях