Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Корнійчук Аліна Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-дерматолог, косметолог проводить діагностику і лікування в напрямку естетичної медицини. Застосовуються ін'єкційні методики: контурна пластику обличчя, збільшення губ, плазмоліфтінг, мезотерапію, біоревіталізація, ін'єкції ботулотоксину. Також доктор практикує лазерне видалення судинної сітки, рубців, стрий, новоутворень і використовує методи апаратної косметології.
Лікар Косметолог Рудченко Катерина Геннадіївна на Doc.ua
Є провідним косметологом-естетистом і фахівцем в області масажних технік (зокрема японський масаж Дзоган), безопераційної пластики обличчя, ін'єкційної терапії (біоревіталізація, мезотерапія). Показує чудові результати по корекції контурів обличчя.
Лікар Акушер-гінеколог Яровка Ольга Олександрівна на Doc.ua
Акушер-гінеколог з 5-ти річним досвідом роботи. Здобула освіту в Буковинському державному медичному університеті за спеціальністю «Лікувальна справа». Далі навчалася в Академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика та отримала спеціалізацію акушера-гінеколога
Лікар Невролог, Рефлексотерапевт Шпак Ольга Костянтинівна на Doc.ua
Лікар-невролог і рефлексотерапевт, займається лікуванням наслідків інсультів і струсів мозку, соматоформних розладів вегетативної нервової системи, веде консультативний прийом пацієнтів з безсонням, остеохондрозом, неврозом. Є активним учасником міжнародних практичних конференцій.
Лікар Психолог Гук Борис Ігорович на Doc.ua
Проводить психодіагностику - прогнозує соціальну поведінку, оцінює рівень психологічного розвитку людини, виявляє причини девіантної поведінки у підлітків. Доктор Гук Б. І. проводить психологічне консультування (індивідуальне та сімейне), психопрофилактику. Також Борис Ігорович консультує організації та адміністрації установ в питаннях управління колективом, навчання, поведінки персоналу, професійного розвитку. Є фахівцем з проведення психологічної реабілітація для воїнів АТО.
Лікар Дерматолог Тітова Олеся Віталіївна на Doc.ua
Лікар-дерматолог спеціалізується на лікуванні акне, оніхомікозу, пігментних плям, себореї, ксерозу шкіри. Використовує сучасні апаратні та ін'єкційні методики в естетичній медицині. Проводить видалення новоутворень судинної сітки, гемангіом з допомогою неодимового лазера
Лікар Косметолог Войнаровська Вікторія Василівна на Doc.ua
Вікторія Василівна спеціалізується на лазерній косметології. Займається усуненням різних захворювань шкіри обличчя, вікових змін. Проводить видалення судин, лазерну епіляцію і ін.
Лікар Стоматолог Черкесова Ірина Юріївна на Doc.ua
Стоматолог-гігієніст, фахівець з догляду за ротовою порожниною і профілактики стоматологічних захворювань.
Лікар Косметолог Єненко Ольга Василівна на Doc.ua
Ольга Василівна займається наданням різного роду естетичних послуг в області лазерної косметології.
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Індюкова Юлія Андріївна на Doc.ua
Лікар дерматовенеролог Юлія Андріївна приймає пацієнтів, у яких є підозри на запальні та інфекційні процеси, що відбуваються на шкірі і статевих органах. Доктор діагностує всі можливі грибкові ураження епідермісу, а також венеричні захворювання, визначає дерматози різного походження. Юлія Андріївна становить для клієнтів оптимальний план лікування, орієнтуючись, в першу чергу, на скарги хворого, результати обстеження і індивідуальні особливості організму.