Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Сечових Стрільців (Артема), 44
Дерматолог-косметолог проводить консультативні прийоми і надає авторські протоколи медичного центру GarnoMedica по лікуванню акне і постакне. Проводить догляд за шкірою обличчя, лікування пігментації шкіри, підготовку і реабілітацію після пластичних операцій, видалення небажаного волосся, біоревіталізацію і мезотерапію
Київ, вул. Юрія Поправки, 14 а
Лікар займається діагностикою та лікуванням хронічних і гострих блефароконьюктивітів, дисфункцій мейбомієвих залоз, вікових дегенерацій сітківки, проводить оптимальну очкову корекцію віку, візометрію, офтальмоскопію. Підбирає окуляри - прості і складні, мультифокальні, визначає внутрішньоочний тиск по Маклакова (тонометрія)
Фахівець високого рівня теоретичних знань і багатого практичного досвіду. Проводить обстеження, корекцією і терапією захворювань ока та придаткового апарату, в тому числі хірургічними методами. Успішно підбирає і застосовує медикаментозні, в тому числі ін'єкційні, апаратні і хірургічні методи лікування глаукоми, катаракти, міопії, гіперметропії, астигматизму, дистрофії сітківки, зорового нерва, склоподібного тіла. Призначає індивідуально методики корекції зору. Консультує з питань профілактики порушення зору.
Деряпа Ірина Валентинівна
Володіє всіма методами апаратної та інструментальної діагностики очей, зорової та контактної корекції, а також методом корекції зору за допомогою ортокератологічних лінз Paragon. Лікар з 37-річним досвідом роботи. Лауреат нагороди ім. Н.А. Пільман «За внесок в розвиток дитячої офтальмології в Україні». Автор 42 наукових статей і 1 винаход.
Лікар нейрохірург вищої категорії. Член Української асоціації нейрохірургів. Займається лікуванням пацієнтів в галузі спінальної нейрохірургії. Проводить лікування пацієнтів з дегенеративними захворюваннями хребта (грижі міжхребцевих дисків, стеноз хребетного каналу, лістез), пухлинами спинного мозку і хребта, травмами центральної та периферичної нервової системи, захворюваннями периферичної нервової системи.
Ірпінь, вул. Університетська 1Г, ж/к Грін Сайд
Ольга Фрідріхівна - педіатр, сімейний лікар, фахівець з медицини невідкладних станів. Проводить діагностику і лікування широкого спектру захворювань терапевтичного профілю, ведення дитини до року, консультації з питань вакцинації та правильного догляду за дітьми та ін.
Олена Василівна спеціалізується на лікуванні хвороб, що вражають шкіру, а також її придатки (волосся, нігті). Лікар Погребняк займається лікуванням шкірних захворювань (купероз, акне, мікоз), видаленням новоутворень доброякісної природи, проведенням плазмоліфтінга.
Філатов Микола Сергійович
Микола Сергійович - хірург загального, урологічного та проктологічного профілів, має 5-річний досвід роботи в ургентній хірургії, є автором 2-х наукових статей, власником 2-х патентів на винахід. Приймає пацієнтів від 12 до 18 років. Має субспеціалізаціі по лапароскопічній хірургії, естетичній хірургії, лазерній хірургії
Кваліфікований лікар сімейної практики проводить комплексну діагностику та терапію пацієнта і його сім'ї. Віолетта Віталіївна спеціалізується на лікуванні хвороб в області кардіології, пульмонології, ревматології та гастроентерології. доктор займається диспансеризацією, консультуванням, надає амбулаторно-поліклінічну допомогу
Лікар-гінеколог, репродуктолог першої категорії. Спеціаліст ендокринної гінекології та патології шийки матки, пренатальний діагност. Лікує всі види безпліддя, дисплазії, доброякісних утворень жіночих статевих органів.