Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Оболонська Набережна, 9
Терапевт вищої категорії, учасник міжнародних форумів і конференцій, вважає за краще використовувати комплексний підхід до лікування. Здійснює ЕКГ-діагностику, спірографію, лікування хвороб органів дихання, шлунково-кишкового тракту, кардіологічних захворювань (гастрит, панкреатит, бронхіт, пневмонія, виразкова хвороба, кардіоміопатії тощо).
Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1
Костянтин Едуардович спеціалізується на оперативній урології. Займається лікуванням сечокам'яної хвороби, захворювання простати, нирок, чоловічих статевих органів, стресового нетримання сечі у жінок. Крім традиційних медикаментозних методів використовую фіто-, гомеопатичні препарати, фізіотерапію. володіє методиками рентгенологічної, ультразвукової, ендоскопічної діагностики.
Київ, вул. Драгомирова, 16-А
Лікар спеціалізується на фтизіатрії. Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням туберкульозу у дітей
Київ, вул. Оноре де Бальзака, 4
Отоларинголог першої категорії, область професійного інтересу - проведення малих хірургічних втручань в ЛОР-органах, лікування запальних, інфекційних та інших патологій вуха, горла, носа.
Київ, вул. Макіївська, 10А
Віктор Вікторович займається лікуванням карієсу і будь-яких його ускладнень, усуває дефекти зубного ряду знімними, незнімними конструкціями, лікує захворювання слизової оболонки порожнини рота і патології прикусу.
Київ, бул. Лесі Українки, 30 б
Лікар стоматолог-ортопед вищої категорії, володіє методиками лікування таких захворювань зубів, як зубний камінь, карієс, стоматит, пародонтоз, пародонтит та ін.
Київ, вул. В. Васильківська (Червоноармійська), 66
Лікар-офтальмолог, проводить підбір всіх видів м'яких контактних лінз (сферичних, торических, мультифокальних), а також володіє навичками лікування захворювань органу зору.
Київ, вул. Нижній Вал, 49а
Анна Анатоліївна займається діагностикою, лікуванням та реабілітацією при гінекологічних захворюваннях. Пріоритетними напрямками лікування є жіноче безпліддя, гормональні порушення, лікування міоми матки, ендометріозу і т.д.
Костюк Костянтин Романович
Доктор медичних наук
Київ, вул. Платона Майбороди (Мануїльського), 32
Нейрохірург, доктор медичних наук. Спеціалізується на функціональній і стереотаксичній нейрохірургії. Є Віце-президентом Української протиепілептичної ліги. Лауреат Премії Кабінету Міністрів України 2000 року, лауреат Премії Академії Медичних Наук 2002 року.
Київ, вул. Салютна, 23а
Лікар спеціалізується на лікуванні та реабілітації пацієнтів з нервово-психологічними розладами. Працює з проблемами в розвитку дітей до 1-го року, затримкою моторного і мовного розвитку. Займається лікуванням порушення сну у дітей, головних болів, занепокоєння, гіперактивність.