Лікар-ендокринолог, має вищу лікарську категорію, лікує цукровий діабет I і II типу, хвороби надниркових залоз і паращитовидних залоз. На регулярній основі проходить курси підвищення кваліфікації. Катерина Олександрівна - автор 4 друкованих статей, а також співавтор 41 друкованої статті та 2 патентів.
Функціональний діагност вищої категорії, невролог, фахівець УЗ-діагностики другої категорії. Альбіні Ігорівні належать 4 патенти на винаходи, понад 70 друкованих наукових праць.
Лікар логопед-дефектолог, корекційний педагог з великим досвідом роботи в дошкільних установах із загальним і спеціалізованим напрямком, групових та індивідуальних заняттях. Працює з дітьми і дорослими, які мають порушення усного та писемного мовлення. Заняття проводяться за допомогою спеціальних корекційних ігор, вправ; з використанням логопедичного масажу та технології FORBRAIN
Лікар акушер-гінеколог, спеціаліст з ендоскопічної хірургії та терапії жіночого безпліддя, займається терапією гормональних і запальних патологій жіночих репродуктивних органів.
Лікар стоматолог вищої кваліфікаційної категорії Денисенко Марина Михайлівна має великий досвід роботи. Проводить консультативні прийоми для дітей і дорослих, лікування захворювань слизових порожнини рота, лікування пародонтологічних проблем;
лазерну корекцію вуздечки язика, верхньої та нижньої губи, лазерне відбілювання зубів.
Доктор Завалько С.В. веде клінічну практику як лікар ультразвукової діагностики. Світлана Василівна виконує всі без винятку види УЗ-досліджень. Авторству Світлани Василівни належить близько 10 наукових статей, виданих в спеціалізованій медичній періодиці.
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Лікар-терапевт вищої категорії є досвідченим фахівцем в питаннях діагностики, лікування і профілактики хвороб внутрішніх органів. Має досвід надання невідкладної медичної допомоги, займається веденням хворих в стаціонарі. У своїй роботі керується принципами раціональної фармакотерапії