Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Педіатр Попович Світлана Михайлівна на Doc.ua
Світлана Михайлівна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів, ГРВІ, ГРЗ, лікар використовує в лікуванні комплексний підхід до маленьких пацієнтів.
Лікар Косметолог Терпеливець Оксана Петрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-косметолог, проводить лікування таких захворювань, як акне, розацеа, алопеція, а також лікує рубці і розтяжки. Спеціалізується на проведенні контурної пластики, мезотерапії, лазерної епіляції, видаленні судин і новоутворень, інтимної лазерної пластиці і інших процедурах.
Лікар Ортодонт Ракша Леся Володимирівна на Doc.ua
Лікар-ортодонт, виправляє прикус і різні дефекти зубочелюстного апарату. З цією метою використовує капи, пластинки, брекети і іншу апаратуру.
Лікар Стоматолог Азімцева Олена Олександрівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог першої категорії. Надає весь комплекс послуг з терапевтичної стоматології, займається лікуванням карієсу і його ускладнень, встановлює пломби, здійснює професійне відбілювання зубів, гігієни порожнини рота і ін.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Маглена Віра Василівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Стоматолог, ортодонт. Спеціалізується на лікуванні зубно-щелепних аномалій, патологій прикусу.
Лікар Психолог Зінченко  Назар  Сергійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Зінченко Назар Сергійович – Дитячий психолог, сімейний психолог, дорослий психолог. Створив з нуля систему психологічних служб для приватних ліцеїв Study.ua, розробив та впровадив предмет «психологія» для учнів 5-10 класів. Розробив систему тестування для кандидатів на вступ до навчального закладу. Працював як психолог з Globe Intrnational School Одружений, співпрацює з освітніми компаніми та корпоративним сектором, розробляє освітні програми та корпоративні тренінги, проводить групові та індивідуальні сесії
Лікар Невролог, Рефлексотерапевт Микитей Оксана Миколаївна на Doc.ua
Микитей Оксана володіє сучасними методами діагностики і лікування неврологічних захворювань (головні болі, ішемічні інсульти, хвороби хребта, неврити) веде пацієнтів в умовах стаціонару. Володіє методами рефлексотерапії і голковколювання, аурикулотерапію, блокади.
Лікар Кінезітерапевт Дріді Сейфеддин на Doc.ua
Лікар кінезітерапевт, фізичний терапевт. Займається лікуванням болю в спині і шиї, остеохондрозу, протрузії міжхребцевого диска, міжхребцевої грижі, запалення сідничного нерва (ішіас), коксартрозу та ін. Проводить реабілітацію після видалення міжхребцевої грижі, операції із заміни суглобів, травм, переломів.
Лікар Нарколог Ануфрієв Тимур Юрійович на Doc.ua
Тимур Юрійович займається лікуванням абстинентів станів на дому (виведення з запою), індивідуальним консультуванням і лікуванням алкогольної залежності.
Лікар Стоматолог-хірург Єгоров  Ростислав  Ігорович на Doc.ua
Ростислав Ігорович високоспеціалізований лікар стоматолог-хірург, є автором і співавтором 27 наукових праць. Займається видаленням зубів будь-якої складності, корекцією щелепно-лицьових патологій, проводить оперативне втручання для підтримки і відновлення здоров'я органів порожнини рота, невідкладну допомогу в екстрених ситуаціях.