Приватні лікарі Києва

Козак Наталія Петрівна
Досвідчений лікар-ревматолог спеціалізується на проблемах суглобів, м'язів, хребта і кісток. Лікує дифузні патології сполучної тканини і м'яких тканин, що знаходяться близько суглобів, різні види запальних уражень судин, хвороби суглобів
Октай Мамедович занимается диагностикой и лечением заболеваний органов дыхания, ведет прием детей от 3х лет
Харків Андрій Леонідович
Доктор медичних наук
Київ, ул. Маршала Рыбалко, 11Б
Київ, вул. Маршала Рибалка, 11Б
Висококваліфікований пластичний хірург, що володіє великим досвідом роботи, визнаний одними з кращих у своїй професії. Підтвердження тому - безліч міжнародних сертифікатів і дипломів, а також позитивних відгуків вдячних пацієнтів. Протягом багатьох років працює на благо своїх пацієнтів, щоб допомогти повернути віру в себе, підвищити самооцінку і з задоволенням дивитися на своє відображення в дзеркалі. Лікар займається контурною пластикою, ринопластикою, здійснює корекцію молочних залоз, підтяжку, ліпосакцію.
Лікар вищої категорії — психолог, психіатр, психотерапевт, нарколог. Консультації очні і онлайн. Діагностика і терапія тривоги, депресії, страхів, безсоння, обсесивно-компульсивного розладу, панічного розладу, біполярного розладу, шизофренії, деменції
Володіє сучасними методами корекції естетичних проблем шкіри - ботулінотерапія, контурна пластика, редермалізація, мезотерапія, тредліфтинг, лазеротерапія, апаратні методики, догляд за шкірою обличчя, масаж.
Юрій Анатолійович спеціалізується на клінічній імунології та алергології, дерматології, лабораторній імунології. Професор, доктор медичних наук, веде прийом як дорослих, так і маленьких пацієнтів. Діагностує і успішно лікує алергічні захворювання, легеневі хвороби та інші хвороби за своїм профілем
Овчарова Ольга Михайлівна
Лікар другої категорії
Займається динамічним наглядом і подальшим лікуванням пацієнтів з питань кардіології, терапії, гастроентерології. Також проводить функціональну діагностику, наприклад, електрокардіографію, добовий моніторинг електрокаодіограми, артеріального тиску.
Гастроентеролог спеціалізується на лікуванні та веденні пацієнтів з гепатитами (включаючи вірусні), холангитом, холециститом, виразковою хворобою, панкреатитом, алкогольної і жирової хвороби печінки, порушеннями роботи кишечника. Володіє методами інфузійної терапії, спостерігає пацієнтів з онкологічними та комбінованими патологіями після проходження курсу специфічного лікування кишечника. За свій час практики лікар допомогла понад 8 000 пацієнтам. Приймає дорослих і дітей з 12 років
Коновалов Сергій Едуардович
Лікар другої категорії
Київ, вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в бук.А, секція Д
Лікар отоларинголог, кандидат медичних наук, займається лікуванням хвороб верхніх дихальних шляхів (ларингіт, гайморит, отит і ін.), Розкриттям паратонзилярного абсцесів, видаленням вушних сірчаних пробок і чужорідних тіл з носової порожнини, слухового проходу і т.д.
Вишневецький Микита Олегович спеціалізується на діагностиці та лікуванні сечостатевої системи чоловіків та жінок. Лікуванні чоловічого безпліддя, дефіциту статевих гормонів, інфекцій сечовивідної системи, запальних процесів, порушень єрекції та еякуляції.