Сторінка 491: Приватні лікарі Києва

Лікар Отоларинголог Левицька Ганна-Гафія  Любомирівна на Doc.ua
Кваліфікований лікар-отоларинголог та ЛОР-хірург зі стажем роботи понад 4 роки. Має багаторічний досвід у проведенні консультацій, діагностиці та лікуванні різних патологій ЛОР-органів. Лікар володіє широким спектром професійних навичок, включаючи біопсію та видалення новоутворень, ендоскопічне обстеження, видалення сторонніх тіл, а також проведення хірургічних втручань, таких як септопластика, тонзилектомія, аденотомія та інші. Михашула Ганна-Софія Любомирівна також веде прийом англомовних пацієнтів, що робить її послуги більш доступними для широкого кола пацієнтів. Вона є постійним учасником отоларингологічних конференцій, майстер-класів та науково-практичних заходів, що дозволяє їй залишатися в курсі новітніх досягнень у своїй галузі.
Лікар Подолог Голікова Тетяна Вікторівна на Doc.ua
Спеціаліст з досвідом роботи більше 6 років, допоможе Вам вирішити проблеми з грибковим ураження нігтів, врослими нігтями, бородавками, мозолями та іншими проблемами які заважають якісному життю.
Лікар Хірург, Ортопед-травматолог Демидов Віталій Вікторович на Doc.ua
Лікар Косметолог Паламар Ольга Борисівна на Doc.ua
Ольга Борисівна спеціалізується на проведенні лазерної косметології.
Лікар Логопед Старжинська Людмила Сергіївна на Doc.ua
Спеціалізується на лікуванні мовних порушень; надає допомогу у відновленні мови при невриті лицьового нерва; усуває порушення ковтання.
Лікар Стоматолог Котуненко Олена Ігорівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-стоматолог спеціалізується на загальній та терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу і його ускладнень (пульпіт, періодонтит), реставрацією, пломбуванням кореневих каналів, лікуванням кореневих каналів. Проводить відбілювання зубів, професійне чищення зубів. Приймає як дорослих, так і маленьких пацієнтів
Лікар Терапевт Лавриненко Владислава Володимирівна на Doc.ua
Кваліфікований лікар-терапевт приймає дорослих і дітей від 6 років, проводить діагностику і лікування гострої і хронічної патології верхніх і нижніх дихальних шляхів, респіраторних інфекцій, захворювань печінки і жовчовивідних шляхів, шлунка, підшлункової залози. Надає допомогу при артеріальній гіпертензії, гострих алергічних ринітах, кропивниці, гельмінтозах та ін.
Лікар Стоматолог-хірург Мельник Олег Олегович на Doc.ua
Олег Олегович спеціалізується на лікуванні каріозних і некаріозних уражень зубів, ендодонтичному лікуванні каналів, незнімному протезуванні (металокераміка, безметалева кераміка, вініри і тд), видаленні зубів і хірургічній пародонтології
Лікар Офтальмолог Сергієнко Аліна Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-офтальмолог 2 категорії, проводить корекцію зору, підбір всіх видів м'яких контактних лінз, окулярів. Володіє навичками інструментального офтальмологічного дослідження.
Лікар Акушер-гінеколог Гриневич Наталія Олександрівна на Doc.ua
Акушер-гінеколог, займається діагностикою та лікуванням захворювань жіночої репродуктивної системи. Веде вагітність. Консультує з приводу вибору методів контрацепції, а також грудного вигодовування. Веде прийом для дітей з 14 років