Київ
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Домбровський Андрій Володимирович на Doc.ua

Відгуки про Домбровський Андрій Володимирович

Лікар першої категорії
Андрей Владимирович – дерматолог-венеролог первой категории, специализируется на лечении онихомикоза с помощью лазера, коррекции шрамов, рубцов, удалении пигментации, фракционной шлифовке лица СО2 лазером, проводит удаление родинок, папиллом, бородавок, мозолей лазером и радиоволновым методом, лечит ЗПП
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 244 відгуки

Максим 21 Лютий 2025
Людмила 04 Лютий 2025
Все було чітко, гарні поради, прийом сподобався
Лілія 25 Листопад 2024
Нормальний лікар, перший раз була на прийомі. Вник в проблему, після сдачі аналізів, будемо співпрацювати дальші.
Вадим 07 Жовтень 2024
Все було нормально.
Тетяна 25 Вересень 2024
Враження від прийому позитивні, лікар сподобався, отримала гарну консультацію, дякую.
Сергій 22 Липень 2024
Направлено до клініки
Галина 27 Червень 2024
Байрам 06 Травень 2024
Хороший врач, высококвалифицированный, знает свое дело
Направлено до клініки
Анастасія 01 Травень 2024
Не дуже побачила зацікавленість лікаря у моїй проблемі. Не було якогось такого відчуття що це лікар дійсно хотів розібратися у моїй проблемі й допомогти мені. Просто виписав ліки та призначив додаткове проходження аналізів.
Анонімно 22 Квітень 2024
На жаль цей лікар не дуже мені сподобався, скоріш за все не вистачило кваліфікації. Лікар довго не міг зрозуміти з якою саме проблемою я до нього звернулася. Так і не надав як належить, ніякої інформації та корисних рекомендацій. Ще дуже не сподобалося що лікар спілкувався російською мовою.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу