Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Кардіолог Сахно Віта Віталіївна на Doc.ua
Доктор Сахно В.В. займається веденням пацієнтів з різними по виразності порушеннями серцевої функції і функції коронарних судин всілякої етіології. Віта Віталіївна здійснює терапію гіпертензії, недостатності функції серця, кардитів, аритмій і т.д.
Лікар Акушер-гінеколог Матіїшена Вікторія Дмитрівна на Doc.ua
Займається діагностуванням та лікуванням запальних захворювань жіночих статевих органів, проводить біопсію шийки матки, радіохвильове, лазерне виявлення патологій шийки матки. В роботі застосовує ультразвукове дослідження органів малого тазу, гістероскопію, проводить лікувально-діагностичне вишкрібання стінок порожнини матки
Лікар Стоматолог Назарина Лілія Олегівна на Doc.ua
Стоматолог Лілія Олегівна надає процедури з професійної гігієни порожнини рота і відбілювання, а також консультує пацієнтів. Проводить лікування захворювань: періодонтит, гінгівіт, дисколорит і гіпоплазія зубів, флюороз та ін. Є членом Асоціації Ukrainian Academy of Periodontology. У 2017 році закінчила стоматологічний факультет НМУ ім. Богомольця за спеціальністю «Стоматологія»
Лікар УЗД-фахівець, Лікар функціональної діагностики Сопічева Ірина Анатоліївна на Doc.ua
Проводить ультразвукову діагностики різних органів
Лікар Стоматолог Кудря Олег Володимирович на Doc.ua
Кудря Олег Володимирович закінчив в 2001 році Київський Медичний Університет та ординатуру. Навчався після цього в Китаї та Індії. Після повернення в Україну відкрив Центр відновлення здоров’я Алхімія Стихій. Винахідник квантових приборів для відновлення здоров’я на клітинному рівні. Автор більш ніж 70 натуральних препаратів для відновлення здоров’я, озонованого масла. За допомогою частотно-резонансної діагностики знаходить причину захворювання і допомагає прибрати її різними шляхами: мікротоки, БАДи власного виробництва, квантові прибори.
Лікар Андролог Лучицький   Євген  Васильович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Євген Васильович – лікар андролог вищої категорії, доктор медичних наук. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні хронічних захворювань сечостатевих органів, еректильної дисфункції, чоловічої безплідності, гіпогонадизму тощо.
Лікар Онколог, УЗД-фахівець Разіна Віра Миколаївна на Doc.ua
Лікар першої категорії, більше 50 років в медицині. Доктор проводить огляд, УЗ-діагностику і лікування. Кожні три роки Віра Миколаївна проходить курси підвищення кваліфікації.
Лікар Офтальмолог Касаткіна Ніна Костянтинівна на Doc.ua
Ніна Костянтинівна має 40-ка річний досвід роботи, вищу категорію і надзвичайний професіоналізм. Виконує будь-які офтальмологічні маніпуляції і лікує гострі, вроджені, хронічні захворювання очей, порушення рефракції, косоокість і багато іншого. Також вона ветеран праці і має медаль за сумлінну працю (1998 г.).
Лікар Гінеколог-ендокринолог Шейгас Лідія Олександрівна на Doc.ua
Лідія Олександрівна - лікар спеціалізується на лікуванні ендокринних гінекологічних захворювань. У своїй роботі застосовує широкий спектр методик для профілактики жіночого безпліддя, порушень менструального циклу, патологічного клімаксу, а також запальних захворювань піхви і шийки матки.
Лікар Нейрохірург Кеворков Георгій Андрійович на Doc.ua
Георгій Андрійович - завідувач клінічним відділенням нейрохірургії молодшого дитячого віку (діти до 7 років). Доктор Кеворков консультує юних пацієнтів, у яких діагностовано аномалії розвитку спинного мозку / хребта, онкологія. Георгій Андрійович проводить складні операції по нейрохірургічного профілю.