Приватні лікарі Києва

Марія Михайлівна виконує всі процедури передбачені протоколами, затвердженими МОЗ України та посадовими інструкціями лікаря офтальмолога, крім хірургічних втручань. Лікує запальні і дистрофічні захворювання очей, захворювання зорових нервів і інші.
Зурігат Самер Ахмедович
Самер Ахмедович спеціалізується на лікуванні патологій в сфері жіночої, чоловічої урології. Діагностує, проводить кваліфіковану терапію запальних захворювань внутрішніх, зовнішніх органів сечостатевої системи у жінок і чоловіків
Анатолій Анатолійович здійснює венектоміі і безопераційне лікування варикозу (склеротерапія). Лікар спеціалізується на дослідженні патологічних процесів в судинах, діагностуванні хвороб на різних стадіях і хірургічних методах лікування.
Лікар-гінеколог проводить ефективне лікування інфекцій, які передаються статевим шляхом, запальних захворювань органів малого таза, кіст яєчників, порушень менструального циклу. Доктор допомагає в підготовці і плануванні вагітності
Київ, вул. Зоологічна, 3д
Дитячий невролог вищої категорії, напрямки діяльності - лікування у дітей та підлітків патологій нервової системи, а також лікування діабетичної полінейропатії
Ольга Іванівна спеціалізується на веденні дітей з хронічними і гострими захворюваннями ЛОР-органів. Володіє сучасними методиками обстеження і терапії патологій в отоларингології, проводить широкий спектр ЛОР-маніпуляцій. Членство в Асоціації дитячої оториноларингології, Школі Доказової Медицини
Київ, ул. Соломенская, 33, 1-й этаж
Лікар Шаверська є провідним акушером-гінекологом. Валентина Володимирівна була ініціатором використання в центрі радіохвильової хірургії при різних патологіях шийки матки. Має досвід роботи в державних і приватних клініках міста Києва. Є активним учасником форумів з питань профілактики, діагностики та лікування патологій шийки матки. Займається діагностикою та лікуванням захворювань жіночої репродуктивної системи: запальні захворювання, інфекції, що передаються статевим шляхом, патології шийки матки, порушення менструального циклу, порушення в пре- і менопаузального періоді
Київ, вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в бук.А, секція Д
Київ, вул. Зої Гайдай, 5а
Володимир Володимирович спеціалізується на реабілітації хворих, які перенесли інфаркт. Звертатися до фахівця потрібно при високих показниках артеріального тиску, болі в грудях, за грудиною, порушеннях координації, онімінні кінцівок і інших ознаках порушень серцево-судинної діяльності
Дзюба Олександр Миколайович
Доктор медичних наук
Невролог, доктор медичних наук, професор кафедри неврології НМУ ім. О.О.Богомольця, академік АН ВО України, президент Асоціації дослідників аддикції України. Має вищу кваліфікаційну категорію з неврології, організації та управління охороною здоров'я, сертифікати з дитячої неврології, психіатрії та наркології, судово-психіатричної експертизи. У сфері професійних інтересів лікаря діагностика і терапія больових синдромів різної локалізації та етіології, дегенеративно-дистрофічних станів хребта, корекція вегетативної та судинної дисфу
Черняєва Світлана Миколаївна
Доктор офтальмолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Светлана Миколаївна регулярно підвищує кваліфікацію за допомогою спеціалізованих курсів по темі офтальмології. Регулярно практикує новітні досягнення і найсучасніші способи лікування різних захворювань органів зору. Є співавтором близько 30 наукових робіт (статті, стези).