Приватні лікарі Києва

Лікар-офтальмолог дитячий / дорослий, проводить гоніоскопію, огляд очного дна з гоніолінзою, промивання носослізного каналу, хірургічне видалення халязіона, видалення сторонніх тіл ока, розтин абсцесу століття.
Юліана Любомирівна спеціалізується на діагностуванні, лікуванні широкого спектра патологій в дерматології, косметології та трихології. Застосовує лазерні технології, ін'єкційні методики терапії різних шкірних захворювань. Проводить видалення судин, новоутворень.
Сажина Діана Іванівна
Лікар педіатр вищої категорії, більше 25 років проводить маніпуляції, спрямовані на лікування захворювань у дітей, консультації щодо грудного вигодовування, часто хворіючих дітей і т.д. Лікує дифтерію, кір, краснуху, вітрянку, ГРВІ, бронхіт, пневмонію
Камінський Олексій Валентинович
Доктор медичних наук
Досвідчений лікар-ендокринолог з багаторічним стажем, орієнтований на досягнення довгострокового результату лікування ендокринних захворювань і гормональних порушень у дорослих, вагітних і дітей. Знавець сучасних стандартів надання медичної допомоги пацієнтам дорослого і дитячого віку з ендокринною патологією, які існують в розвинених країнах (Європи, США), активно їх використовує в діагностиці та лікуванні з урахуванням індивідуального підходу до пацієнта
Марія Миколаївна - сімейний лікар, лікар-терапевт, фізіотерапевт з великим стажем роботи, веде прийом дорослих і дітей з 10-ти років. Лікує такі захворювання, як: гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, пневмонії, бронхіт, бронхіальна астма, гастрит, холецистит, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки, хронічний коліт, хронічний пієлонефрит, цистит, цукровий діабет II типу, остеохондроз, артрит.
Київ, Вул. Анни Ахматової, 35
Київ, Вул. Степана Рудницького, 3/7 (Академіка Вільямса, 3/7)
Лікар спеціалізується на діагностиці та консервативному лікуванні офтальмологічних захворювань таких як: міопія, гіперметропія, астигматизм, амбліопія , косоокість та інші. Здійснює видалення стороннього тіла рогівки і кон'юнктиви. Лікує захворювання і патології офтальмологічного профілю. Веде прийом для дітей від 3-х років.
Рефлексотерапевт, невролог вищої категорії, фахівець в області лікування головного болю, вегетосудинної дистонії, панічних атак, а також проведення блокад (крижово-клубових, паравертебральних, підшкірних) при хворобах периферичної нервової системи. В роботі активно використовує напрацювання німецької та традиційної китайської медицини
Київ, Оболонська набережна, 1, корпус 3
Алі Багіров — сімейний лікар, спіціалізіруется на лікуванні захворювань педіатричного, терапевтичного, імунологічного профілю. Володіє базовими навичками квантової терапії та функціональної діагностики
Лікар-дерматовенеролог проводить своїм пацієнтам дерматоскопію невусів (родимок), панч-біопсію, видаляє невуси, папіломи, кератоми, бородавки, контагіозні молюски, ангіоми (судинні зірочки). Також займається чищенням обличчя (ультразвукова, комбінована), кріомасажем (обличчя, волосистої частини голови)
Лікар-отоларинголог в основні напрямки роботи, якого входить діагностика і лікування вазомоторних ринітів різного походження, вірусних і бактеріальних назофарингітів. Варто відзначити, що крім цього Олена Богданівна також займається видаленням атером і розкриттям паратонзилярних абсцесів