4.9
Лікар Нефролог Снісар Людмила Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про лікаря Снісар Людмила Миколаївна

Лікар вищої категорії
18 років досвіду
Дорослі
Людмила Миколаївна є висококваліфікованим фахівцем, до пріоритетних напрямків роботи якого входить виявлення та усунення захворювань нефрологічного характеру. Проводить комплексну діагностику та лікування пацієнтів, використовуючи широкий спектр різнопланових методик
Смарт Медікал Центр (Smart Medical Center) на Оболони
ул Тимошенко, 19на карті
Оболонськийм. Оболонь
550 грн
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Сб 18 Вересень Нд 19 Вересень Пн 20 Вересень
info_outlineНемає доступних слотів для запису
Рейтинг
4.9
К-сть відгуків
54
Рекомендації
50
2
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
54 Відгуки
Рекомендую
Марія 01 Жовтень 2020
Дуже все сподобалось, ми приїхали трошки раніше. Нас прийняли, дуже приємна лікарка. Фахівець. Видно гарний.
Не рекомендую
Анна 03 Липень 2020
Доктор она наверное компетентный, но по-моему, не желания или еще чего-то! Она комментировала мне препараты, которые предварительно мне прописал другой доктор. Говоря, что они не имеют никакого отношения к почкам. В данном случае. Я пришла домой и перечитала еще раз инструкцию, после этого была у другого доктора. И мне развели руками, как они могут комментировать слова доктора, который не компетентный! Комментировала мои другие анализы. Переписала те анализы, которые я ей принесла на листочек и выдала мне. На этом визит закончился. Потерянное время и деньги!
Відповідь клініки 07 Липень 2020
Анно, дякуємо за зворотній зв‘язок. Керівник філії намагався зв'язатися з вами, щоб обговорити деталі вашого візиту та врегулювати це питання, однак не вдалося. Будь ласка, зв'яжіться з нами за номером (067) 127-03-03, щоб ми мали змогу вирішити ситуацію, що склалася. Щиро бажаємо вам міцного здоров’я!
Рекомендую
Ольга 18 Березень 2020
Очень рекомендую доктора нефролога !!! Людмила Николаевна внимательная , был поставлен правильный диагноз и рекомендации по лечению !!! Огромное спасибо !!!
Рекомендую
Маргарита 10 Січень 2020
Как таковой консультации я не получила, я знала, просто врач подтвердил и все. Нового для себя я ничего не узнала. Лечения как такового нет. Поставила диагноз и все.
Рекомендую
Елена 11 Грудень 2019
Очень прекрасный доктор. Нечем не хуже, чем доктор Иванов Д. Д. Нечего лишнего не приписывает и не советует проходить лишний раз диагностику.Как впрочем советуют другие. С очень хорошим впечатлением вернулась домой, и с удовольствием выпила бокал пива.
Рекомендую
Владимир 04 Грудень 2019
Все прекрасно, прекрасно приняла, ответила на все мои вопросы, которые меня интересовали. Очень приятно было пообщаться с человеком. Очень доволен.
Рекомендую
Алексей 11 Вересень 2019
Лікар уважно нас вислухала. Зробила висновок, надала нам виписку що потрібно зробити і які потрібно зробити аналізи і як далі вести лікування. Вона нас дуже заспокоїла і сказала які саме потрібно зробити аналізи, а потім продовжувати лікування. Дуже велике дякування лікарю.
Рекомендую
Ангелина 10 Липень 2019
Помогла, по этому положительные отзывы.
Рекомендую
Людмила 21 Вересень 2018
Я довольна приемом. Спасибо доктору.
Рекомендую
Владимир 11 Вересень 2018
Мы очень довольны, очень хороший доктор.
chevron_left 1 chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ