4.9
Тригуб Оксана Миколаївна

Відгуки про лікаря Тригуб Оксана Миколаївна

Лікар вищої категорії
16 років досвіду
Дорослі
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, проводить УЗД, кольпоскопію, виконує процедури лазерної коагуляції, кріодеструкції, аргоноплазменної коагуляції. Консультант з питань грудного вигодовування, лікування захворювань, викликаних уреаплазменной інфекцією.
Інститут Кліничної Медицини на В. Гетьмана, 3
ул. Вадима Гетьмана, 3на карті
Святошинськийм. Шулявська
450 грн
Онлайн - запис
Виберіть час прийому для запису онлайн
Нд 01 Серпень Пн 02 Серпень Вт 03 Серпень
info_outlineНемає доступних слотів для запису
Рейтинг
4.9
К-сть відгуків
37
Рекомендації
37
0
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
37 Відгуки
Рекомендую
Альона 15 Липень 2021
Найкращий лікар з котрих я зустрічала!
Рекомендую
София 27 Травень 2021
Доктор очень вежливая, не запугивала, успокоила, выслушала. Все было профессионально. Доктор очень добрый и лояльный человек
Рекомендую
Лада 12 Лютий 2021
Доктор мне очень понравился, мы очень хорошо поговорили, доктор посмотрел анализы. Доктор меня подбодрила и было очень приятно общаться. Видно, что доктор профессионал
Рекомендую
Леся 04 Лютий 2021
До цього моменту була в інших лікарів. Лікар вже третій. Лікар настільки доступно все пояснила, все спокійно, вдихнула віру в життя і здоров'я. Дуже хороша, дуже приємна лікарка, буду рекомендувати. Все доступно, легенький огляд. Я в захваті від лікаря.
Рекомендую
Ирина 07 Червень 2016
Очень внимательная, аккуратная и доброжелательная.
Рекомендую
Светлана 30 Квітень 2016
Понравилось отношение врача и детальность консультации. Помогла выявить причину болей, которую не могли понять ранее другие врачи.
Рекомендую
Татьяна 11 Березень 2016
Очень хороший доктор, приятно принял, все отлично.
Рекомендую
Анна 22 Лютий 2016
Все понравилось и устроило. Был только первичный осмотр, врач вежливая, все доступно объясняла, провела хорошую консультацию, буду работать с доктором.
Рекомендую
Ксения 09 Грудень 2015
Хороший доктор, все понятно объясняет, внимательно слушает.
Рекомендую
Елена 21 Жовтень 2015
Доктор отзывчивая, посоветовала не сильно дорогое лекарство. Врач хорошая, первый раз у нее, но всем бы советовала.
chevron_left 1 2
Показати ще 7 Відгукиautorenew
chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ