Діагностика і лікування різних шкірних захворювань (алергічної, бактеріальної, вірусної, грибкової, що не уточненої етіології) у дорослих і дітей з грудного віку, а також захворювань, які передаються статевим шляхом. Діагностика новоутворень шкіри. володіє методикою дерматоскопії, видалення доброякісних новоутворень шкіри радіохвильовим і лазерним методами.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 301 відгук
Матвій 12 Травень 2025
Прийом пройшов чудово! Лікар дуже професійний, дуже ввічливий, має дуже гарний підхід до дитини, проконсультував з усіх наших питань, надав рекомендації, ми задоволені
Анна 28 Квітень 2025
Чудово пройшов візит. Наше питання було вирішено добре, тому ми залишилися максимально задоволені візитом у цього лікаря.
Сергей 14 Квітень 2025
Прием прошел отлично, я даже не ожидал что в наше время так быстро можно решить проблему. Доктор дал рекомендации и назначил лечение, я уже лечусь, назначенное лечение помогает
Мехраб 03 Березень 2025
Лікар швидко поставив вірний діагноз. Все пройшло чудово
Кирило 03 Лютий 2025
Лікар уважний, вислухав , надав потрібні рекомендації, мені сподобалася консультація, дякую.
Володимир 20 Січень 2025
Мені сподобався прийом, лікар. я задоволений, дякую.
Ярослав 20 Січень 2025
Уважний та приємний лікар. Максимально відповів на запитання, допоміг розібратись в ситуації.
Назар 30 Грудень 2024
Чудовий лікарь, комфортний у спілкуванні та досить зрозуміло все розповів.
Володимир 04 Листопад 2024
Єгор 28 Жовтень 2024
Видно, что доктор профессионал, все подробно рассказал.