Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог Сашко-Задворних Лариса Іванівна на Doc.ua
Лариса Іванівна проводить лікування доброякісних утворень, запалень, передракових процесів шийки матки і передодня піхви, захворювань, що передаються статевим шляхом. Спеціалізується на ультразвуковій діагностиці, володіє різними методиками апаратної терапії, здійснює інтимну пластику. Займається підбором контрацептивів, веденням вагітності.
Лікар Онколог, Хірург Миценко Ігор Миколайович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на онкохірургії, баріатричній і лапароскопічній хірургії. Проводить планові і екстрені оперативні втручання при захворюваннях і травмах органів черевної порожнини, злоякісних новоутвореннях шлунка, тонкого кишечника, ободової і прямої кишки, печінки, підшлункової залози, селезінки, брижі, органів тазу, заочеревинного простору, м'яких тканин. Володіє всім спектром первинних, повторних, відновлювальних і реконструктивних операцій при вищевказаних патологіях
Лікар Невролог Стрижньова  Олена  Леонідівна на Doc.ua
Олена Леонідівна - дитячий невролог вищої категорії. Спеціалізується на консультуванні та спостереженні дітей і підлітків від народження та до 18 років. Лікує такі захворювання як: ураження нервової системи в перинатальному періоді, порушення стато-кінетичного, психічного та мовленнєвого розвитку у дітей; неврози, неврозоподібні стани: енурез, енкопрез, заїкування, тики, нав’язливі рухи; синдром гіперактивності та дефіциту уваги та інше.
Лікар Фізіотерапевт Баркалова Людмила Станіславівна на Doc.ua
Людмила Станіславівна професійний фізіотерапевт, по своїй спеціальності має вищу медичну категорію і проводить різноманітні фізіотерапевтичні процедури. Регулярно відвідує науково-практичні конференції за фахом, проходить курси підвищення кваліфікації
Лікар Терапевт Шевченко Олена Станіславівна на Doc.ua
Лікар-терапевт, директор приватної клініки "Ноу Хау Мед". Займається пошуком причин хвороб людини і проводить їх лікування і покращує загальний стан організму.
Лікар Невролог Житар Олена Миколаївна на Doc.ua
Олена Миколаївна займається діагностикою, лікуванням захворювань неврологічного профілю, Лікар працює з індивідуальним підходом до кожного пацієнта, використовує в своїй роботі методи фізіотерапії, фітотерапії, гомеопатії і т.д.
Лікар УЗД-фахівець Лелека Ірина Валеріївна на Doc.ua
Ірина Валеріївна веде прийом як фахівець УЗД. Проводить діагностику у вагітних, УЗД в гінекології, андрології, дослідження кишечника, органів черевної порожнини, залоз, серця, сечовидільної системи та ін. Стаж роботи в медицині у лікаря - понад 30 років
Лікар Невролог Кириченко Ніна Володимирівна на Doc.ua
Ніна Володимирівна проводить диференціальну діагностику, лікує різні види головного болю (запаморочення, головний біль), захворювання периферичної та центральної нервової системи.
Лікар Стоматолог Литвиненко Олександр Миколайович на Doc.ua
Олександр Миколайович більше 25 років медичної практики присвятив ортопедичного лікування зубів. Він займається установкою пломб, вкладок (діоксид-цирконієвих, металевих, керамічних), знімних / незнімних, пластмасових протезів, вінірів, бюгельних протезів на атачмент або кламера.
Лікар Офтальмолог Костьєва Марина Миколаївна на Doc.ua
Марина Миколаївна займається підбором м'яких контактних лінз, очкової корекції світових виробників з метою корекції короткозорості, далекозорості та ін.