Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Педіатр Самойлова Ірина Павлівна на Doc.ua
Лікар вищої категорії з великим практичним досвідом роботи, успішно лікує хвороби верхніх дихальних шляхів і шлунково-кишкового тракту у дітей.
Лікар Стоматолог Остапенко Олена Олександрівна на Doc.ua
Доцент кафедри хірургічної стоматології Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця. Видаляє зуби, проводить гемісекцію і резекцію коренів, парадонтологічні операційні втручання, пластику вуздечок губ і язика.
Лікар Отоларинголог Яремчук Світлана Едуардівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Пріоритетними напрямками роботи лікаря є діагностика і лікування хропіння і апное, гострих і хронічних стенозів гортані, патології верхніх дихальних шляхів. У практиці успішно застосовує як консервативні, так і хірургічні методи лікування ЛОР-захворювань. Лікар успішно поєднує практичну і наукову роботи, захистила кандидатську і докторську дисертації. Постійно вдосконалює свої знання і знаходить нові навички, беручи участь в роботі українських і зарубіжних наукових конференцій.
Лікар Психіатр, Психотерапевт, Рефлексотерапевт Шавлукевич Ната Ярославівна на Doc.ua
Практикуючий лікар-психіатр і психотерапевт вищої категорії, спеціалізується на аналітично орієнтованій психотерапії, лікуванні захворювань нервової системи за допомогою рефлексотерапевтичних методик.
Лікар Стоматолог, Імплантолог, Стоматолог-хірург Турі Михайло Васильович на Doc.ua
Тури Михайло Васильович — хірург-стоматолог вищої категорії, хірург-імплантолог. Проводить лікування усіх видів видалення зубів (просте, атипове зубів мудрості), цистектомії, видалення новоутворень (доброякісних) хірургічні втручання з ортопедичними показаннями; імплантація зубів; хірургічне лікування захворювань тканин пародонта
Лікар Хірург Ніконова Ольга Олександрівна на Doc.ua
Доктор Ніконова О.А. є висококваліфікованим лікарем-хірургом, фахівцем з лапароскопічної і абдомінальної хірургії, хірургії ожиріння, гінекомастії і гіпергідрозу. Ольга Олександрівна виконує широкий спектр сучасних мініінвазивних операцій.
Лікар Гастроентеролог, Гепатолог, Терапевт Шипулін Вадим Петрович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Досвідчений гастроентеролог, терапевт, Заслужений лікар України, має вищу категорію, доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри внутрішніх хвороб НМУ ім. А. А. Богомольця. Консультація професора Шипуліна проводиться тільки після попередньої консультації його асистента Неверовського Артема Валерійовича. Це обов'язкова умова професора Шипуліна. Займається лікуванням захворювань печінки, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, дихальної системи, підшлункової залози
Лікар Уролог, Хірург Стеценко Валерій Олександрович на Doc.ua
Лікар-уролог вищої категорії виконує хірургічне та медикаментозне лікування запальних процесів сечовидільної системи. Проводить діагностику доброякісних захворювань передміхурової залози, хвороб, що передаються статевим шляхом та інших патологій чоловічих статевих органів. Доктор - постійний учасник міжнародних медичних форумів і конференцій
Лікар Стоматолог Ткаченко Лідія Володимирівна на Doc.ua
Займається терапевтичною стоматологією, тобто вивченням хвороб в ротовій порожнині і їх подальшим лікуванням. Діагностує і лікує захворювання дентину, пульпи і зубної емалі. Також займається парадонтологією - лікуванням гінгівіту, пародонтиту, пародонтозу.
Лікар Кардіолог Олексіїнко Олена Іванівна на Doc.ua
Кардіолог здійснює електрокардіографію, моніторування ЕКГ і холтерівське моніторування артеріального тиску. Займається лікуванням аритмії, стенокардії, серцевої недостатності, ішемічної хвороби серця. Лікар також консультує спортсменів по частині граничних фізичних навантажень