Київ

Офтальмологична клініка
5відгуків
add_box Офтальмологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр Ока (місце де турбуються про здоров'я ваших очей) — це сучасна офтальмологічна клініка вищої категорії. Комплексна діагностика зору, лікування глаукоми, катаракти, короткозорості, далекозорості, астигматизму та інших хвороб ока.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Закревського 22на карті
Деснянський м.Чернігівська м.Лісова
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Центр Ока - місце де турбуються про здоров'я ваших очей. Має найкраще діагностичне і лікувальне обладнання, широкі можливості діагностики, мікрохірургії та лазерних методів лікування очей. Хірургічне лікування катаракти з імплантацією монофокальних, мультифокальних і торичних штучних кришталиків (ІОЛ).

У центрі проводять діагностику та лікування усіх захворювань офтальмологічного профілю. Консультативні прийоми і діагностичні дослідження проводять досвідчені фахівці. Вони постійно підвищують рівень кваліфікації за допомогою різних навчальних курсів, семінарів, майстер-класів, науково-практичних конференцій.

Лікування захворювань
Лікарі медцентру проводять лікування таких патологій і захворювань, як: макулодистрофії, центральна серозна дистрофія сітківки, центральні і периферичні розриви сітківки, ретинопатія, у тому числі діабетична ретинопатія і макулопатія.

У медичному закладі роблять корекцію зору при короткозорості, далекозорості та астигматизмі — лазерна корекція, рефракційна заміна кришталика.

Послуги
У центрі проводять такі процедури, як:

• хірургічне та лазерне лікування глаукоми;
  • хірургічне лікування розривів сітківки, епіретинальна фіброплазія, епімакулярна фіброплазія, діабетична ретинопатія;
  • діагностика і лікування судинної патології ока (тромбоз центральної вени сітківки, оклюзія центральної артерії сітківки, гіпертонічна і діабетична ретинопатія);
  • діагностика і лікування запальних захворювань очей (увеїт, передній увеїт, задній увеїт);
  • діагностика і лікування патології зорового нерва (передня і задня оптична ішемічна нейропатія, атрофія зорового нерва);
  • кріотерапія новоутворень повіки і поверхні ока.

Переваги
Центр Ока прагне і вважає пріоритетами розвитку:

• відповідність міжнародним стандартам на рівні «Максимальний» (необмежені можливості);
  • впровадження сучасних технологій діагностики та лікування патології ока;
  • впровадження і сприяння поширенню малоінвазивних технологій поліпшення зору;
  • здійснення максимально можливого внеску в інформування, навчання потенційних пацієнтів;
  • розширення асортименту офтальмологічних медичних послуг.
Перевірені відгуки про клініку
Тетяна 13 Червень 2025
Дякую лікарю Ірині Дмитрівні за проведене хірургічне лікування новоутворення. Абсолютно безболісно все пройшло, дуже привітливі дівчата на рецепції, медсестри, приємна атмосфера. Ще прийду до вас на повторний огляд, бо робили ін'єкцію, сподіваюсь на прогрес, але вже відчутно покращення.
Тетяна 07 Червень 2025
Дуже уважний лікар Кравець Наталія Ігорівна, дівчата на рецепції всі привітні та усміхнені. Рекомендували лікування ін'єкціями, і можу сказати, що тут працюють не заради грошей, а результату і здоров'я людей! Дуже вам дякую, ще прийду на плановий огляд через пару місяців, бережіть себе!
Надія 23 Травень 2025
Подяка усьому персоналу, всі такі молоді та шустрі. Обслуговування чудове - оперативно та якісно. Лікар Ірина Дмитрівна дуже приємна, одразу відчувається професіоналізм та досвід. Проводили промивання сльозовідвідних шляхів, стала набагато краще бачити, а це же навіть тиждень не пройшов! Дуже дякую, буду усім вас рекомендувати.
Олександра 27 Березень 2024
Сподобалася клініка. Все пройшло добре,  обслуговування було на найвищому рівні.
Філії мережі
Все клініки