Лікар консультативний прийом пацієнтів усього спектру офтальмологічних захворювань, проводить діагностику та терапевтичне лікування захворювань переднього та заднього відрізків ока. Володіє сучасними методами лазерних мікрохірургічних втручань. Володіє методикою субтенонових та інтравітреальних ін’єкцій при лікуванні патологій сітківки.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Спеціалізується на корекція міопії, гіперметропії,астигматизму, контактній корекції.
Сергій Анатолійович каже: “Мені подобається те що я роблю. Моя робота - моє натхнення. Працюючи з дітьми, я сам почуваюсь молодим, повним сил і натхнення продовжувати повертати зір своїм маленьким пацієнтам”
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Наталя Вікторівна займається діагностикою та лікуванням очної патології у дітей: аномалій рефракції, косоокості, амбліопії, вродженої та спадкової патології очей. Лікар з 25-річним досвідом роботи. Проводить профілактичні огляди дітей згідно з Наказами МОЗ України. Здійснює підбір окулярів, контактних лінз. Учасник міжнародних конференцій.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Оксана Павлівна -лікар офтальмолог. Спеціалізується на проведенні функціональної діагностики зору у дорослих та дітей. Займається лікуванням захворювань рогівки (кросслінкінг колагену рогівки), проблем патології очного дна (ретинолог). Як лікар володіє такими методиками, як лазерні методи лікування, рефракційна хірургія/ ексимерлазерна корекція зору, реконструктивна та окулопластична хірургія (косоокість/птози/вивороти та завороти повік/ блефаропластика), страбологія та авторські методики лікування косоокості.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Спеціалізується на дітях з 4 років, всій очній патології дорослих, контактній корекції, прогресивних, офісних окулярах, складних випадках астигматизму та порушеннях бінокулярного зору, призматичній корекції різних видів косоокості.
Юлія Михайлівна каже: “Я люблю свою професію і вдячна долі, яка привела мене до неї шляхом несподіваного розподілу в університеті. Сьогодні я, як ніколи розумію, що така вже в нас робота: “Світячи іншим - згораю сам”; і тому намагаюсь не згоріти. Мої сили відновлює читання, написання віршів, волонтерська діяльність і, звісно, спілкування з близькими людьми”
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Спеціалізується на дорослій та дитячій офтальмології, ортокератології. Лікар з 7-річним досвідом роботи. Юлія Володимирівна володіє всіма методами апаратної та інструментальної діагностики зору, а також методом корекції зору за допомогою ортокератологічних лінз Paragon. Веде спостереження і лікування пацієнтів з віковими та запальними захворюваннями.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Спеціалізується на виявленні патологій рефракції – міопії, гіперметропії, астигматизму, діагностики косоокості, захворювань очей дорослих та дітей, призначенні схем лікування за міжнародними стандартами офтальмології, консультуванні пацієнтів суміжних спеціальностей (кардіологічного, неврологічного, інфекційного та ревматологічного). Лікар із 8-річним досвідом роботи. Гість багатьох телеканалів та ефірів “36.6 TV”, “Надія”, “Факти”, “ICTV”, Радіо “Hope”, де обговорює, як дбати про здоров’я очей.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Валентина Петрівна закінчила національний Медичний Університет ім. О.О. Богомольця, М. Київ, Спеціалізація «Дитяча офтяча офтальмологія» на базі навчально-наукового інституту післядипломної освіти Запорізького Державного медико - фармацевтичного Університету, 2023 рік. Основні напрямки діяльності лікаря це консультації дорослих і дітей з 6 років. Спеціалізується на виявленні патології рефракції-міопії, гіперметропії, астигматизму, косоокості. Займається діагностикою та лікуванням захворювань ока міжнародними стандартами офтальмології, консультує пацієнтів суміжних спеціальностей (кардіологічного, неврологічного, ревматологічного, інфекційного та ін.).