Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Офтальмолог Зябченко Наталія Василівна на Doc.ua
Офтальмолог першої категорії, дитячий офтальмолог. Спеціалізація: травма ока, діагностика та лікування дистрофічних і запальних захворювань ока та придаткового апарату ока, глаукоми, катаракти, реконструктивна хірургія, інтравітреальні ін’єкції
Лікар Офтальмолог, Хірург-офтальмолог Лисиця Леся Олександрівна на Doc.ua
Володіє усіма сучасними методами діагностики та лікування. Лікує інфекційні  та запальні процеси очей, порушення рефракції та акомодації.
Лікар Офтальмолог Варга  Олена Юріївна на Doc.ua
Олена Юріївна провідний фахівець дитячого відділення, лікар-офтальмолог вищої категорії, член Асоціації дитячих офтальмологів України «АДОУ», фахівець з ортокератологічного лікування.
Лікар Офтальмолог Гаврилюк Ніна Анатоліївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Кваліфікований лікар-офтальмолог, спеціалізується на обстеженні, корекції і терапії захворювань очей. Здійснює первинну діагностику і лікування рефракційних, запальних та алергічних захворювань органу зору дорослих та дітей. Надає невідкладну офтальмологічну допомогу при травмі та наявності стороннього тіла в оці. Визначає вид і ступінь порушення рефракції ока у дорослих і дітей. Використовує європейські алгоритми в підборі окулярів, контактних лінз та індивідуальних контактних лінз спеціального призначення. Надає професійну допомогу в підборі окулярів, . Консультує з питань профілактики порушення зору.
Лікар Офтальмолог Руденко Оксана Володимирівна на Doc.ua
Лікар Офтальмолог Куц Євгеній  Сергійович на Doc.ua
Куц Євгеній Сергійович займається первинною діагностикою всіх очних захворювань. Безконтактно і абсолютно безболісно проводить всі методи офтальмологічної діагностики на найсучасніших апаратах. Ґрунтуючись на даних обстежень, встановлює заключний діагноз і розписує необхідний курс лікування.
Лікар Офтальмолог Сиплива Ірина Сергіївна на Doc.ua
4.2
Якісний чіткий зір - це найбільший скарб людини і ми повинні дбати про нього з раннього дитинства .
Лікар Офтальмолог Комісаренко Галина Павлівна на Doc.ua
Лікар Офтальмолог Федченко Сергій Анатолійович на Doc.ua
4.2
Спеціалізується на корекція міопії, гіперметропії,астигматизму, контактній корекції. Сергій Анатолійович каже: “Мені подобається те що я роблю. Моя робота - моє натхнення. Працюючи з дітьми, я сам почуваюсь молодим, повним сил і натхнення продовжувати повертати зір своїм маленьким пацієнтам”
Лікар Офтальмолог Мальована Юлія Михайлівна на Doc.ua
4.1
Лікар другої категорії
Спеціалізується на дітях з 4 років, всій очній патології дорослих, контактній корекції, прогресивних, офісних окулярах, складних випадках астигматизму та порушеннях бінокулярного зору, призматичній корекції різних видів косоокості. Юлія Михайлівна каже: “Я люблю свою професію і вдячна долі, яка привела мене до неї шляхом несподіваного розподілу в університеті. Сьогодні я, як ніколи розумію, що така вже в нас робота: “Світячи іншим - згораю сам”; і тому намагаюсь не згоріти. Мої сили відновлює читання, написання віршів, волонтерська діяльність і, звісно, спілкування з близькими людьми”