Анна Олексіївна отримала другу категорію за направленням кардіологія. Лікар проводить УЗД серця клієнтам різного віку: від немовлят до пенсіонерів. Крім того веде терапевтичний прийом.
Наталія Євгенівна кваліфікований лікар терапевт, кардіолог. Веде прийом дорослих із захворюваннями серцево-судинної, дихальної, травної систем. Проводить ехокардіограму серця, холтерівське моніторування.
Спеціаліст в лікуванні внутрішніх захворювань. Лікар проводить терапевтичний прийом, призначає схему лікування і веде пацієнта, також здійснює деякі діагностичні процедури: ехокардіографію, холтерівський моніторинг, спірометрії і розшифровку отриманих даних
Ольга Степанівна - доктор медичних наук, заслужений лікар України, терапевт вищої категорії. Приймає дітей і дорослих із захворюваннями кардіологічного, гастроентерологічного, і загальнотерапевтичного профілю.
Лікар терапевт-кардіолог, спеціалізується на лікуванні хвороб в області терапії і кардіології. Проводить лікування та діагностику захворювань внутрішніх органів, дихальних шляхів, порушення кровообігу і серцево-судинної системи.
Ольга Йосипівна проводить консультації і гомеопатичне лікування гострих і хронічних захворювань у дітей і дорослих пацієнтів. Спеціалізується на гомеопатичній реабілітації після травм, терапії захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинних і ендокринних хвороб. Лікар є автором 3 публікацій з гомеопатії, а також учасником міжнародних та українських форумів, з'їздів, семінарів.
Лікар-кардіолог і аритмолог. Вона має значний досвід: з 2005 до 2012 року працювала на Станції швидкої медичної допомоги у Львові, з 2012 до 2020 — у відділенні кардіохірургії Львівської обласної клінічної лікарні. З 2020 року є завідувачкою відділення кардіології в Українсько-британській клініці "Симбіотика"
Володимир Сегін — лікар-кардіолог. у нього є досвід у лікуванні різноманітних кардіологічних захворювань, а також він активно бере участь у професійних обговореннях та публікаціях, пов’язаних із міждисциплінарними підходами до медицини.
Ольга Миколаївна займається терапією пацієнтів з кардіопатологіями, включаючи порушення серцевого ритму, ішемічні процеси, гіпертензію, кардіоміопатії та ін. Проводить ЕКГ, ЕхоКГ, велоергометрію, моніторинг ЕКГ по Холтеру, моніторинг АТ по Холтеру