Лікар спеціалізується на кардіології. Займається лікуванням таких захворювань, як: ішемічна хвороба серця, серцева недостатність, гіпертонічна хвороба, артеріальна гіпертензія, порушення ритму і провідності, соматоформна дисфункція вегетативної нервової системи
Надає планову і термінову медичну допомогу пацієнтам за профілем кардіології. Веде консультативний прийом. Здійснює діагностику захворювань серцево-судинної системи за допомогою сучасних методів дослідження. Також займається профілактикою кардіологічних недуг. Лікує стенокардію, ішемічну хворобу серця, інфаркти та інсульти, вегетосудинну дистонію. Спостерігає хронічно хворих пацієнтів.
Лікар-кінезітерапевт, спеціалізується на реабілітації пацієнтів після інсульту, аортокоронарному шунтуванні, інфаркту міокарда, оперативних втручань на хребті і внутрішніх органах, травм і переломів, а також проводить лікування захворювань суглобів і хребта кінезітерапевтичними методами
Спеціаліст вищої кваліфікації, що займається проведенням різних маніпуляцій з діагностики та профілактики захворювань серцево-судинної системи, таких як стенокардія, інфаркт міокарда, ішемічна хвороба серця, серцева недостатність та ін. Варто відзначити і активну наукову діяльність Інни Сергіївни, яка також допомагає їй в роботі з пацієнтами
Лікар-кардіолог з великим досвідом роботи. Проводить клініко-лабораторну діагностику і лікування таких станів, як гіпердисліпопротеінемія, гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба, порушення серцевого ритму, серцева недостатність і підбирає індивідуальну схему лікування. Проводить ЕКГ, Ехо-КГ і Холтер-ЕКГ
Анна Олексіївна отримала другу категорію за направленням кардіологія. Лікар проводить УЗД серця клієнтам різного віку: від немовлят до пенсіонерів. Крім того веде терапевтичний прийом.
Наталія Євгенівна кваліфікований лікар терапевт, кардіолог. Веде прийом дорослих із захворюваннями серцево-судинної, дихальної, травної систем. Проводить ехокардіограму серця, холтерівське моніторування.