Кардіолог, лікар функціональної діагностики. Вона спеціалізується на сучасних методах діагностики та лікування серцево-судинних захворювань. У своїй практиці надає консультації пацієнтам, проводить кардіологічні обстеження, а також слідкує за післяопераційним відновленням пацієнтів із серцевими патологіями
Лікар спеціалізується на гастроентерології, кардіології, дієтології, ультразвукової діагностики. Проводить консультативний прийом, огляд, УЗД-діагностику, електрокардіографію, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, бронхіт, серцева недостатність, ангіна, діабет та інші
Лікар-кардіолог, сімейний лікар. Успішно займається лікуванням патологій органів серцево-судинної системи - ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії, стенокардії. Проводить консультативний прийом по лікуванню і профілактиці сезонних хвороб - ГРВІ, грипу, алергії та ін. захворювань.
Віта Олексіївна спеціалізується на амбулаторному лікуванні хворих на кардіологічний профіль згідно з протоколами лікування МОЗ України. Постійно вдосконалює свою майстерність, вивчає новітні методики лікування та регулярно підвищує свій професійний рівень у кардіології, УЗД та терапії.
Олена Олексіївна – лікар педіатр, дитячий кардіоревматолог – вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні, профілактиці захворювань у дітей від народження та до 18 років. Проводить вакцинації дітей, ведення дітей першого року життя, діагностику, лікування, профілактику захворювань серцево-судинної системи та суглобів у дітей.
Лікар-кардіолог займається діагностикою та лікуванням захворювань кардіологічного характеру. Проводить кардіограму, лікує такі захворювання, як аритмії серця, пороки серця, гіпертонічна хвороба, серцева недостатність та ін.
Лікар спеціалізується на кардіології. Займається лікуванням таких захворювань, як: ішемічна хвороба серця, серцева недостатність, гіпертонічна хвороба, артеріальна гіпертензія, порушення ритму і провідності, соматоформна дисфункція вегетативної нервової системи