Консультант-реабілітолог Наталія Миколаївна займається оцінкою стану фізичного здоров'я пацієнта, становить і коригує індивідуальні програми вправ, сеансів фізичної реабілітації після спортивних травм, інсультів, інфарктів, переломів. Лікар використовує в практиці кінезіотейпування і лікувальний масаж. Є членом Асоціації фахівців зі спортивної медицини та лікувальної фізкультури України.
Лікар широкого профілю веде прийом дорослих і дітей, встановлює діагноз захворювання, при необхідності призначає комплексне обстеження, консультації фахівців вузького профілю. Проводить терапію захворювань внутрішніх органів, патології серцево-судинної системи.
Лікар-кардіолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб, які відносять до серцево-судинної системи. Проводить холтерівське моніторування ЕКГ. Спостерігає пацієнтів, які перенесли інфаркт міокарда. Веде пацієнтів з гіпертонічною хворобою.
Ірина Олександрівна — терапевт, кардіолог, веде спостереження за пацієнтами з багатьма супутніми захворюваннями. Лікує захворювання органів дихання, травлення та хвороби серця. Проводить аускультацію та перкусію серця і легенів, розшифровку ЕКГ, корекцію антигіпертензивної та антиаритмічної терапії
Доктор Сахно В.В. займається веденням пацієнтів з різними по виразності порушеннями серцевої функції і функції коронарних судин всілякої етіології. Віта Віталіївна здійснює терапію гіпертензії, недостатності функції серця, кардитів, аритмій і т.д.
Лікар терапевт-кардіолог, спеціалізується на лікуванні хвороб в області терапії і кардіології. Проводить лікування та діагностику захворювань внутрішніх органів, дихальних шляхів, порушення кровообігу і серцево-судинної системи.
Тетяна Аркадіївна більше 40 років займається лікуванням стенокардії, інфаркту міокарда, гіпертонічної хвороби, порушення серцевого ритму, декомпенсації серцево-судинної системи. Лікар є приватником Асоціації інтервенційних кардіологів України та Асоціації екстремальної медицини України.
Лікар з колосальним досвідом роботи, допомагає позбутися від алкогольної залежності і проводить обрив запою в умовах клініки або з виїздом на будинок до пацієнта. Виконує кодування алкоголізму, внутрішньовенне введення препарату «Торпедо», лікування «дисульфіраму», володіє техніками суггестивной терапії. Також має спеціалізацію в області кардіології та анестезіології
Наталія Олександрівна лікар-кардіолог, займається лікуванням хвороб серця. Лікує такі хвороби: аритмія, гіпертонія, ішемічна хвороба серця, міокардит, передінфарктні стани, інфаркти і т.д. Наталія Олександрівна має багаторічний досвід роботи в клініці інституту кардіології ім. М.Д. Стражеска. Автор 98 наукових праць та методичних рекомендацій.
Заслужений лікар України, кваліфікований лікар-терапевт, автор публікацій в медичних журналах, учасник тренінгів та конференцій Товариства терапевтів України, займається діагностикою та ефективним лікуванням всього спектра загальнотерапевтичних патологій.