Лікар спеціалізується на лікуванні та реабілітації пацієнтів перенесли хвороби серця. Займається лікуванням таких хвороб: інфаркт, передінфарктний стан, гіпертонія, міокардит, гіпотонія, ішемічні хвороби серця.
Тетяна Юріївна спеціалізується на лікуванні вроджених, набутих патологій серцево-судинної системи, ревматологічних захворювань, аутоімунних розладів. Володіє сучасними методиками діагностики, терапії патологій даного типу.
Алла Василівна спеціалізується на різній терапевтичній патології, проводить діагностику і призначає схему лікування при кардіологічних захворюваннях: артеріальній гіпертензії, серцевій недостатності, ішемічній хворобі серця. Проводить консультації вагітних
Висококваліфікований фахівець в сфері діагностики та лікування серцево-судинних захворювань. Проводить комплексну терапію, підбираючи індивідуальну стратегію лікування для кожного пацієнта і керуючись перевіреними методологіями сучасної медицини.
Лікар проводить функціональну діагностику, консультування та лікування хворих з проблемами серцево-судинної системи. Людмила Миколаївна спеціалізується на терапії широкого спектра хвороб серця, стенокардії, гіпертонії, атеросклерозу, вегетосудинної дистонії. Доктор з досвідом роботи більше 18 років допомагає пацієнтам з кардіопатологією позбутися проблем в роботі серця і судин
Катерина Олексіївна - дитячий кардіоревматолог з досвідом роботи більше 15 років. Займається лікуванням патологій серцево-судинної системи і суглобів сучасними методами. Лікар веде пацієнтів з вродженим пороком серця, спостерігає дітей до 18-ти річного віку
Доктор Лебідь І.Г. займається виявленням, корекцією і наглядом новонароджених і дітей старшого віку з вродженими аномаліями міокарда, ревматичні ураженнями серцевого м'яза і іншими кардіопатологіями.
Застосовує сучасні методи діагностики та лікування різних хвороб серця і судин. Професійно виконує функціональну діагностику (ЕКГ, добове моніторування ЕКГ і АТ). Підбирає індивідуально схему терапії і проводить динамічне спостереження за станом здоров'я своїх пацієнтів. Бере участь в семінарах, конференціях, систематично проходить курси підвищення кваліфікації за профільним напрямком.