Вікторія Валеріївна діагностує і лікує інфекції, що передаються статевим шляхом у жінок, запальні захворювання ОМТ, дисгормональні стани в гінекології, деякі форми безпліддя, патології шийки матки та патологічний клімакс.
Ольга Петрівна - лікар акушер-гінеколог вищої категорії, дитячий гінеколог, УЗД-фахівець, мамолог та підлітковий сексолог зі стажем роботи понад 30 років. Проводить діагностику та лікування великого спектру гінекологічних захворювань.
Доктор Власенко Н.Ф. здійснює всебічне лікування патологій в гінекології. Доктор Власенко виконує повний спектр лапаро- і гістероскопічних втручань, радіохвильове лікування, кріодеструкцію ерозій шийки матки, лазерне лікування, а також естетичну і реконструктивну інтимну пластику.
Анжеліка Петрівна — професіонал, який знає в своїй справі всі тонкощі профілактики і лікування гінекологічних хвороб у дітей і підлітків від 0 до 18 років.
Олександр Володимирович є головним лікарем медичного центру "Здоров'я столиці", кваліфікованим акушером-гінекологом, вільно володіє всіма діагностичними та терапевтичними методами, включаючи УЗД в гінекології, озонотерапію в гінекології і ін.
Лікар Праховник О.А. є директором клініки "Vita", кваліфікованим акушером-гінекологом, фахівцем з комплексної терапії гінекологічної патології будь-якого характеру з використанням сприятливих і високоефективних методів.
Тарас Арсенович гінеколог-ендокринолог, акушер-гінеколог, репродуктолог і ендоскопіст другої категорії. Лікує запальні гінекологічні захворювання, безпліддя різної етіології, дисгормональні порушення, патології шийки матки і т.д. Є постійним учасником конференцій, українських і міжнародних, в галузі репродукції людини.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, фахівець в лікуванні патологій шийки матки (аргоноплазменна вапоризація, радіохвильова терапія, конізація, лазерна вапоризація), працює з жінками, у яких діагностовано безпліддя і невиношування вагітності, веде вагітність протягом всього терміну.
Лікар гінеколог-ендокринолог, має більше 30 років стажу роботи, займається лікуванням урогенітальних інфекцій, передракових захворювань, преклімакса і ін.
Дитячий і підлітковий гінеколог вищої категорії понад 20-ти років займається лікуванням запальних процесів органів малого тазу, інфекцій, гормональних захворювань, вроджених патологій жіночих статевих органів. Виконує професійну діагностику і огляд, використовуючи сучасні методики.