Лікар лікує захворювання органів малого таза, шийки матки і що передаються статевим шляхом. Проводить такі процедури, як кольпоскопія, УЗД органів малого тазу, радіохвильову терапію і кріодеструкцію.
Гінеколог, має вищу категорію, проводить консультації, лікування, ведення вагітних. Спеціаліст в області діагностичних методик в гінекології, володіє методиками акушерського і гінекологічного УЗД, молочних залоз, пренатальної діагностики
Наталія Сергіївна — акушер-гінеколог і лікар пренатальної діагностики. Спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, спостерігає за вагітністю, включаючи складні випадки з патологіями плоду. Надає медичні послуги з проведення УЗД органів черевної порожнини та нирок, органів малого таза, молочних залоз і щитовидної залози
Акушер-гінеколог вищої категорії, також має другу категорію з сонографії. Професійні інтереси - лікування патологій, що виникають в шийці матки, гіперпластичних процесів, міоми матки (за методикою ЕМА). Консультує щодо питань планування сім'ї. Виконує кольпоскопію, гістеросальпінгографію, лапароскопію.
Наталя Ренажановна займається визначенням і терапією патологічних станів в гінекологічній сфері у дітей і підлітків. Також доктор Дятлова здійснює діагностику і лікування безпліддя нез'ясованого генезу, інфекційних процесів, запальних процесів на шийці матки.
Юлія Федотівна займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань і патологій. Виконує кольпоскопію, УЗД органів малого тазу, радіохвильової коагуляції шийки матки та ін. Займається лікуванням запальних захворювань органів малого таза, інфекцій, що передаються статевим шляхом, гормональних порушень
Лікар-гінеколог працює з пацієнтами з порушенням оваріо-менструального циклу і менопаузі. Допомагає в плануванні і веде вагітність. Проводить радіохвильове лікування ерозії, дисплазії шийки матки і хімічну коагуляцію ерозії, лікує кольпіт, вагініт, молочницю і ін.
Лікар гінеколог, займається вирішенням проблем, які пов'язані з постменопаузою, клімактеричним періодом, проводить лікування ерозії і дисплазії шийки матки, жіночої безплідності. Вводить і видаляє всі види ВМС, займається УЗД-діагностикою.
Спеціаліст у сфері онкогінекології та гінекологічної хірургії, володіє малоінвазивними органозберігаючими методами і активно застосовує їх на практиці. Підготував трьох кандидатів медичних наук (науковий керівник трьох захищених кандидатських дисертацій). Три почесних грамоти Міністерства охорони здоров'я України (міністри Поляченко Ю., Князевич В., Мусій О.). Одна «Почесна грамота Київського міського голови» (Омельченко)