Акушер-гінеколог з 24-річним стажем роботи. Професійні інтереси Алли Олегівни - діагностування, лікування жіночого безпліддя, лікування хвороб за профілем ендокринної гінекології, підготовка пацієнтки до зачаття малюка, подальше спостереження за вагітністю.
Акушер-гінеколог, кандидат медичних наук, має вищу категорію, веде вагітність, в тому числі після ЕКЗ, проводить обстеження в разі безплідного шлюбу. Спеціаліст в області радіохвильового методу лікування патології шийки матки, а також виконує малі гінекологічні втручання.
Наталія Василівна займається терапією патологічніх станів у гінекології, інфекційного, гормонального, запального характеру. Спеціалізується на лікуванні захворювань методом радіохвильової та аргоноплазмової терапії.
Лікар акушер-гінеколог спеціалізується на проведенні кольпоскопії (розширеної), УЗД плоду і органів малого тазу, перериванні вагітності, а також гінекологічних операцій. Займається веденням вагітних, лікуванням патологій органів малого таза запального характеру (ерозія, дисплазія та ін.) Протягом трьох років проходив практику в Канаді, вільно володіє англійською мовою. Веде прийом для дітей від 15 років
Акушер-гінеколог, має першу категорію, займається веденням вагітних, проводить лікування патологій гінекологічного напрямку, консультації щодо контрацепції, а також введення і видалення внутрішньоматкових спіралей
Завідуюча відділенням жіночою консультацією медичного центру ADONIS FAMILY, акушер-гінеколог, репродуктолог, має вищу категорію, займається веденням вагітності, включаючи вагітність після ЕКЗ, проблемами жіночого безпліддя.
Лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, інфекцій, що передаються статевим шляхом, веденні вагітності. Проводить такі процедури: кольпоскопія, біопсія, діатермоконізація, кріодеструкція.
Дитячий гінеколог. Професійні інтереси - лікування запальних захворювань статевих органів, зрощування зовнішніх статевих органів (синехія), вад у розвитку статевих органів, синдрому полікістозних яєчників, молочниці (кандидозу), порушення процесу статевого дозрівання, менструацій.
Лікар працює в декількох напрямках. Напрямки роботи Вікторії Вікторівни: косметологія обличчя та тіла, гінекологія, трихологія. Спеціалізація в гінекології та косметології дозволяє виявити зв'язок між дерматологічними проблемами і гінекологією. Вікторія Вікторівна проводить терапевтичний прийом зі збором анамнезу, при потребі діагностує порушення функцій шкіри за допомогою дерматоскопія і проводить процедури, спрямовані на поліпшення стану: біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.